clear
clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Software advies

  • event21-07-2020
  • schedule16:00
  • timer1 minuut

Wil je graag software advies voor het selecteren van de beste software voor jouw bedrijf? De software experts van SoftwareWatcher helpen je graag verder. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Voordelen SoftwareWatcher:

✅Gratis advies voor het selecteren van software

✅Vast aanspreekpunt voor al je vragen over software

✅Jarenlange expertise op het gebied van software oplossingen

✅Onafhankelijk en eenvoudig

Softwareselectie tool

Wil je eerst zelf de mogelijkheden voor jouw bedrijf ontdekken? Start dan de softwareselectie tool en vergelijk de software die bij jouw wensen en voorkeuren past. De softwareselectie tool bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten. Wanneer je deze vragen hebt doorlopen genereert het SoftwareWatcher algoritme de beste resultaten. Hierdoor vergelijk je alleen software die daadwerkelijk bij je past.