clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

 • Softwareselectie tool
 • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

 • Gratis advies van een software expert
 • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Talentmanagement software voor de accountancy

 • event02-02-2020
 • schedule12:00
 • timer5 minuten

Streef jij ernaar efficiënter te werken met behulp van talentmanagement software voor de accountancy? Wil je alle software vergelijken en selecteren die bij je bedrijf past en ben je benieuwd naar de gratis en eenvoudige softwareselectie tool van SoftwareWatcher? Lees dan dit artikel.

 

Talentmanagement software voor de accountancy vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software vergelijken en selecteren voor de accountancy. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten in de accountancy. Klik op de gele knop bovenaan deze pagina om de softwareselectie tool te starten.

Mocht je nog niet weten welke software functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw bedrijf of wil je eerst kijken welke software beschikbaar is, dan kun je de vragenselectie eerst overslaan en hier alle talentmanagement software voor de accountancy met elkaar vergelijken

 

De 7 voordelen van talentmanagement software voor de accountancy

Talentmanagement software voor de accountancy helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het talentmanagement proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

 

Talentmanagement software voor de accountancy

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
 6. Ontvang een gratis checklist voor het selecteren van software van SoftwareWatcher
 7. Ontdek of de software bij je bedrijf past

 

Prijzen vergelijken van talentmanagement software voor de accountancy

Prijzen en verdienmodellen voor talentmanagement software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel(freemium)aan. Ook hangen de prijzen van de software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het vergelijken van prijzen van software kan hierdoor lastig zijn. Daarom biedt SoftwareWatcher een gratis prijsvergelijking van de software aan bij het aanvragen van twee of meer software demonstraties.

 

Ontdek de beste software functionaliteiten voor de accountancy

Wil je de belangrijkste software functionaliteiten voor de accountancy ontdekken en ben je benieuwd welke software functionaliteiten voor jouw bedrijf van belang zijn? Door onze expertise op het gebied van bedrijfssoftware weten wij van iedere branche welke software functionaliteiten belangrijk zijn. Bij aanvraag van één of meerdere software demonstraties ontvang je daarom van SoftwareWatcher een gratis checklist met de belangrijkste software functionaliteiten in de accountancy (branche checklist). Met deze handige branche checklist selecteer je eenvoudig de beste software voor je bedrijf.

 

Talentmanagement software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

 

Start nu met zoeken, vergelijken en selecteren van talentmanagement software voor de accountancy

Ben je overtuigd van de meerwaarde van talentmanagement software voor de accountancy? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je erachter komen of jouw software koppelt met talentmanagement software? Klik dan op de knop "talentmanagement software vergelijken" en vergelijk alle talentmanagement software.

Wil je graag hulp bij het vinden van geschikte talentmanagement software? Start dan de softwareselectie met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past. 

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

emoji_objects

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. SoftwareWatcher is altijd gratis
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Ontvang een checklist met de belangrijkste punten waar je op moet letten tijdens een software demonstratie
 7. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van software
 8. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 9. Ontvang de branche checklist om erachter te komen of de software geschikt is voor jouw bedrijf
 10. Vergelijk prijzen met de uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
Otys Trakstar Treams AFAS HRM IVYworks
OtysTrakstarTreamsAFAS HRMIVYworks
Bekijk product Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen
Beoordeling
Aantal medewerkers
1 tot 5 medewerkers check clear check clear check
6 tot 10 medewerkers check clear check clear check
11 tot 25 medewerkers check check check check check
26 tot 50 medewerkers check check check check check
51 tot 75 medewerkers check check check check check
76 tot 100 medewerkers check check check check check
101 tot 150 medewerkers check check check check check
151 tot 200 medewerkers check check check check check
201 tot 250 medewerkers check check check check check
251 tot 300 medewerkers check check check check check
301 tot 350 medewerkers check check check check check
351 tot 400 medewerkers check check check check check
401 tot 500 medewerkers check check check check check
500 of meer medewerkers check check check check check
Analyse en rapportage
Kasstroomoverzicht i clear clear clear
Kostenplaats rapportages i clear clear clear
Kostenprognoses clear clear clear
Medewerker productiviteit i clear check clear
Omzet prognoses i clear clear clear
Omzet rapportages i clear clear clear
Omzet rapportages per medewerker i clear clear clear
Omzet verdeling klantenportefeuille i clear clear clear
Onderhandenwerk positie i clear clear clear
Opleidingsrapportages i clear check check clear
POP rapportages i clear check check clear
Prognose balans clear clear clear
Prognose kasstroomoverzicht clear clear clear
Prognose resultatenrekening clear clear clear
Project resultaten clear clear clear
Resultatenrekening i clear clear clear
Verzuimrapportages   i clear clear check clear
Balans i clear clear clear
Benchmark   i clear clear clear
Bezettingsgraad rapportages clear clear clear
Calamiteitenrapportage i clear clear check clear
Doorrekenen van scenario’s   i clear clear clear
Drillthrough   i clear clear clear
Financiële ratio's i clear clear clear
HR rapportages i clear check check clear
Beveiliging
Back ups i check check check check clear
Beveiliging en toegang op IP-adres i check check check check clear
Data opslag in Europa  i check clear check check check
Flexibele gebruikersrechten   i check check check check check
Single Sign On (SSO) i check check check check clear
Twee-factor-authenticatie i check check check check check
Branche
Zakelijke dienstverlening i check check check check check
Zorg i check check check check check
Bouw en installatie i check clear check check check
Facilitaire dienstverlening i check check check check check
Horeca i check check check check check
IT i check check check check check
Maatschappelijke dienstverlening i check check check check check
Retail i check check check check check
Farma en Chemie i check check check check check
Accountancy i check check clear check clear
Agro sector i check clear check check check
Automotive i check check check check check
Educatie i check check check check check
Handel i check check check check check
Industrie i check check check check check
Logistiek i check check check check check
Media i check check check check check
Petrol markt i check clear clear check clear
Productie i check check check check check
Recreatie i check check check check check
Uitzendbranche i check clear clear check clear
Vastgoedsector i check check check check check
Webwinkels i check clear check check clear
Budget per gebruiker per maand
€1 tot €5 clear clear clear clear clear
€5 tot €10 clear clear clear clear clear
€10 tot €25 clear clear clear clear clear
€25 tot €50 clear clear clear clear clear
€50 tot €75 check clear clear clear clear
€75tot €100 check clear clear clear clear
€100 of meer check clear clear clear clear
Communicatie
Bezoekersregistratie i check clear clear check clear
Communicatie via software i check check check check check
Delen van nieuwsberichten check clear clear check clear
Interne chat i check clear clear check clear
Logboek i check check clear check check
Online agenda i check clear clear check clear
Processignalen i check check check check clear
Tijdlijn i check check clear check clear
Declaraties
Kilometerdeclaraties   i check
Onkostendeclaraties i check
Real time valuta conversie i clear
Status bekijken van declaraties i check
Accorderingsworkflow   i check
Automatische buitenlandse btw teruggave i clear
Automatische kilometer berekening i check
Business trips aanvragen i check
Creditcard integratie i clear
Declaraties accorderen via een app   i check
Declaraties kostenplaatsen i check
Declareren via een app   i check
Feedback notities i check
Digitaal ondertekenen
Authenticatiemethode i clear
Juridisch rechtsgeldig i clear
Meerdere documenten   i clear
Meerdere ondertekenaars i clear
Meesturen van bijlagen check
Voortgang van ondertekenen bijhouden i check
Digitale handtekening i check
Documentbeheer
Formulieren en sjablonen i check check check check check
Opslaan van documenten i check check check check check
HRM
ESS i check check
ESS app i check check
Medewerkersprofielen i check check
Meerdere verlof soorten i clear check
MSS i clear check
MSS app i clear check
POP rapportages i clear check check clear
Sjablonen functie profielen i check check
Arbeidsovereenkomst generator i check check
Bedrijfseigendommen aanvragen i clear check
Calamiteitenrapportage i clear clear check clear
Contractbeheer medewerkers i clear check
Digitaal personeelsdossier   i check check
Genereren van een organogram i clear check
HR rapportages i clear check check clear
Implementatie kosten
€0 clear clear clear clear clear
€1 tot €100 clear clear clear clear clear
€100 tot €500 Best Practice Inrichting clear clear clear clear
€20.000 of meer clear clear clear clear clear
€5.000 tot €20.000 clear clear clear clear clear
€500 tot €5.000 Custom Inrichting clear clear clear clear
Integraties
AFAS software check clear check clear clear
Exact Online check clear clear clear clear
Twinfield check clear clear clear clear
Unit4 check clear clear clear clear
Snelstart clear clear clear clear clear
Visma check clear clear clear clear
Microsoft Outlook check clear clear check clear
Nmbrs check clear check clear clear
Yuki check clear clear clear clear
Magento clear clear clear clear clear
Mailchimp check clear clear clear clear
Mollie check clear clear clear clear
Accountview clear clear clear clear clear
Act! clear clear clear clear clear
Active Campaign check clear clear clear clear
Acumulus clear clear clear clear clear
ADP clear clear clear clear clear
Adyen clear clear clear clear clear
Akyla / e-UUR check clear clear clear clear
AO-online clear clear clear clear clear
Asperion clear clear clear clear clear
Atrea clear clear clear clear clear
Autodesk clear clear clear clear clear
Basecone clear clear clear clear clear
Beaufort check clear clear clear clear
Bedrijfsrooster clear clear clear clear clear
Blue10 clear clear clear clear clear
Booking Experts clear clear clear clear clear
Bouw7 clear clear clear clear clear
BSC clear clear clear clear clear
Buckaroo check clear clear clear clear
C-iris clear clear clear clear clear
Caseware clear clear clear clear clear
Cash Software clear clear clear clear clear
CashDesk clear clear clear clear clear
Cashr clear clear clear clear clear
Centric clear clear clear clear clear
Coachview clear clear clear clear clear
Cobra clear clear clear clear clear
CoManage clear clear clear clear clear
Comandi Dashboards clear clear clear clear clear
Comm'ant clear clear clear clear clear
Compenda clear clear clear clear clear
Creaim clear clear clear clear clear
Ctrl clear clear clear clear clear
CVV shop clear clear clear clear clear
Cyclesoftware clear clear clear clear clear
Datafox clear clear clear clear clear
Dataprofit clear clear clear clear clear
Daywize clear clear clear clear clear
De Digitale Gesprekcyclus clear clear clear clear clear
Debiteuren365 clear clear clear clear clear
Declaree clear clear clear clear clear
Deliveroo clear clear clear clear clear
DigiBTW clear clear clear clear clear
Digitalefactuur.nl clear clear clear clear clear
Dileveroo clear clear clear clear clear
DizzyData clear clear clear clear clear
Dropbox clear clear clear clear clear
Dyflexis clear clear clear clear clear
e-Boekhouden clear clear clear clear clear
E-uur check clear clear clear clear
Easy Secure clear clear clear clear clear
Easy Systems clear clear clear clear clear
Easyflex check clear clear clear clear
EasyPOS clear clear clear clear clear
efactuurdirect clear clear clear clear clear
Eitje clear clear clear clear clear
Elvy clear clear clear clear clear
Employes clear clear clear clear clear
ENK Software clear clear clear clear clear
Exact Compact check clear clear clear clear
Exact Globe check clear clear clear clear
Ezora clear clear clear clear clear
Famed clear clear clear clear clear
FinMaster clear clear clear clear clear
Fiscaal Gemak clear clear clear clear clear
Fiscaal online clear clear clear clear clear
Freshdesk clear clear clear clear clear
FUND-planning clear clear clear clear clear
Gastrofix clear clear clear clear clear
Gere-geld clear clear clear clear clear
Gilde software clear clear clear clear clear
Gmail check clear clear clear clear
Google Calendar agenda check clear clear clear clear
Google Drive check clear clear clear clear
Gravita clear clear clear clear clear
GreenCommerce clear clear clear clear clear
Gripp clear clear clear clear clear
Hiopos clear clear clear clear clear
Hireserve clear clear clear clear clear
Horeko clear clear clear clear clear
HR office clear clear clear clear clear
HR2DAY clear clear clear clear clear
HRM - HRvan.nu clear clear clear clear clear
HubSpot check clear clear clear clear
Humanwave clear clear clear clear clear
Hyarchis clear clear clear clear clear
iCalendar clear clear clear clear clear
ICS Vertex clear clear clear clear clear
IdentySoft clear clear clear clear clear
Incura clear clear clear clear clear
Infine clear clear clear clear clear
Infomedics clear clear clear clear clear
Informer clear clear clear clear clear
ISAH clear clear clear clear clear
ISOHANDLE clear clear clear clear clear
Jira Atlassian clear clear clear clear clear
Joboti check clear clear clear clear
Jortt clear clear clear clear clear
JouwWeb clear clear clear clear clear
Kamer van koophandel clear clear clear clear clear
Kindplanner clear clear clear clear clear
King clear clear clear clear clear
Klippa clear clear clear clear clear
KorenCRM clear clear clear clear clear
LIFT Software clear clear clear clear clear
Lightspeed clear clear clear clear clear
Limis Planner clear clear clear clear clear
Linda clear clear clear clear clear
Logic4 clear clear clear clear clear
Loket clear clear clear clear clear
Loon salarissoftware clear clear clear clear clear
Mailcamp clear clear clear clear clear
Manualmaster clear clear clear clear clear
Mavim clear clear clear clear clear
Medisoft clear clear clear clear clear
Microloon check clear clear clear clear
Microsoft Dynamics check clear clear clear clear
Microsoft Office check clear clear clear clear
Mijn Kantoor clear clear clear clear clear
Mijnrooster clear clear clear clear clear
Mijnwebwinkel clear clear clear clear clear
Minox clear clear clear clear clear
MLE clear clear clear clear clear
Moneybird clear clear clear clear clear
MplusKassa clear clear clear clear clear
Mr Winston clear clear clear clear clear
MuisSoftware clear clear clear clear clear
Nanda clear clear clear clear clear
Nanny4all clear clear clear clear clear
Nappkin clear clear clear clear clear
Nedap clear clear clear clear clear
Netsuite clear clear clear clear clear
Newbase clear clear clear clear clear
Nextens clear clear clear clear clear
Nostradamus clear clear clear clear clear
Offorte clear clear clear clear clear
Okta clear clear clear clear clear
Online Succes clear clear clear clear clear
Opencart clear clear clear clear clear
Oracle clear clear clear clear clear
ORTEC clear clear clear clear clear
Otys check clear clear clear clear
OutSmart clear clear clear clear clear
Outstanding24 clear clear clear clear clear
Payt clear clear clear clear clear
PEPPOL clear clear clear clear clear
PerfectView CRM Online clear clear clear clear clear
Picqer clear clear clear clear clear
Pink web applications clear clear clear clear clear
Pipedrive check clear clear clear clear
Power BI check clear clear clear clear
PrestaShop clear clear clear clear clear
Pro Management clear clear clear clear clear
QicsMilestones clear clear clear clear clear
Radarsoftware clear clear clear clear clear
Raet check clear clear clear clear
Recruitee clear clear clear clear clear
Reeleezee check clear clear clear clear
Retail solutions clear clear clear clear clear
RidderIQ clear clear clear clear clear
Rodeo clear clear clear clear clear
Rompslomp clear clear clear clear clear
Roomracoon clear clear clear clear clear
Salesforce check clear clear clear clear
Salesmanager clear clear clear clear clear
SAP ERP check clear clear clear clear
SBR Accept clear clear clear clear clear
Scansys clear clear clear clear clear
SecureLogin clear clear clear clear clear
Sensus-methode clear clear clear clear clear
ShiftBase clear clear clear clear clear
Shopify clear clear clear clear clear
Signable clear clear clear clear clear
Simple Simon clear clear clear clear clear
Simplicate clear clear clear clear clear
Slack clear clear clear clear clear
Solidworks clear clear clear clear clear
Soon clear clear clear clear clear
Speedbooks clear clear clear clear clear
SpinOffice CRM clear clear clear clear clear
Spotler clear clear clear clear clear
SRXP clear clear clear clear clear
Step2HR clear clear clear clear clear
Stiply check clear clear clear clear
Storecove clear clear clear clear clear
SugarCRM clear clear clear clear clear
SuperOffice Benelux clear clear clear clear clear
SW retail solutions clear clear clear clear clear
SW-Retail clear clear clear clear clear
Sympa HR clear clear clear clear clear
Syntri clear clear clear clear clear
Teamleader clear clear clear clear clear
The Nanny clear clear clear clear clear
Thuisbezorgd clear clear clear clear clear
Timebutler clear clear clear clear clear
TimeChimp check clear clear clear clear
Timewax clear clear clear clear clear
TIQ Time clear clear clear clear clear
Tomtom clear clear clear clear clear
Topdesk clear clear clear clear clear
Track Software clear clear clear clear clear
Trakstar clear clear clear clear clear
Treams clear clear clear clear clear
Trello clear clear clear clear clear
TriFact365 clear clear clear clear clear
Trimergo clear clear clear clear clear
Uber Eats clear clear clear clear clear
Untill clear clear clear clear clear
Vecozo clear clear clear clear clear
Vectron clear clear clear clear clear
Vendit clear clear clear clear clear
Visionplanner clear clear clear clear clear
Vplan clear clear clear clear clear
WeFact clear clear clear clear clear
Werktijden clear clear clear clear clear
WooCommerce clear clear clear clear clear
Workday clear clear clear clear clear
Yoobi clear clear clear clear clear
Yoursminc clear clear clear clear clear
YVI Ruby clear clear clear clear clear
Zapier check clear clear clear clear
Zoho clear clear clear clear clear
Absentiemanager clear clear clear clear clear
Accept Financieel clear clear clear clear clear
Kwaliteitmanagement
Klachtregistratie i check clear clear check clear
Procesbeschrijvingen   i check check clear check clear
Registreren van inspecties i check clear clear check clear
Verbetervoorstellen i check clear clear check clear
Werkinstructies   i check clear clear check clear
Opleidingsmanagement
Inkoopkosten opleidingen i clear check
Inzicht in studievoortgang i clear check
Opleiding registratie i clear check
Opleidingen beheren i clear check
Opleidingen plannen i clear check
Opleidingsmanagement van medewerkers i clear check
Opleidingsrapportages i clear check check clear
Website koppeling i clear clear
Werken met studiemateriaal i clear check
Evaluatie van opleidingen i clear check
Personeelsplanning
Inwerkschema's i clear check
Meerdere vestigingen/afdelingen   i check check
Openstaande diensten i check clear
Oproep meldingen i check check
Pauzes berekenen   i clear check
Plannen op basis van budget i clear clear
Plannen op verwachte loonkosten i clear clear
Roosters maken  i check check
Toeslagen i clear check
Weersverwachting   i clear clear
Werktijden/diensten ruilen   i clear clear
Beschikbaarheid medewerkers   i check check
Controle bezetting i clear clear
Diensten herhalen   i check check
Platform
API   i check check check check clear
Cloud i check check check check check
Sandbox i check clear clear clear clear
Server i clear clear clear clear check
Zelflerende software i clear clear clear clear clear
Prijsmodel
Abonnement i check clear clear check clear
Eenmalig betalen i clear clear clear clear clear
Freemium i clear clear clear clear clear
Gratis proefaccount i clear clear check clear check
Op aanvraag i check check check check check
Per eenheid i check clear clear clear clear
Salaris
Koppeling loonschalen   i clear check
Proforma   i clear check
TWK   i clear check
WKR   i clear check
Automatische trede verhoging   i clear check
Betaalbestand genereren   i clear check
Digitale loonstrook   i clear check
Eigen regelingen toevoegen i clear check
Software categorie
Analyse en rapportage i check clear clear clear clear
Bezorging i clear clear clear clear clear
Boekhouding i clear clear clear clear clear
CRM i check clear clear clear clear
Debiteurenbeheer i clear clear clear clear clear
Declaratie i clear clear clear clear clear
Digitaal ondertekenen i check clear clear clear clear
Document management i check clear clear clear clear
EPD i clear clear clear clear clear
ERP i clear clear clear clear clear
Facturatie i check clear clear clear clear
Factuurverwerking i clear clear clear clear clear
Fiscaal i clear clear clear clear clear
Flexibele verloning i clear clear clear clear clear
Helpdesk i check clear clear clear clear
HRM i check clear clear check clear
Integratie software i check clear clear clear clear
Jaarrekening i clear clear clear clear clear
Kassa i clear clear clear clear clear
Kwaliteitsmanagement i clear clear clear clear clear
Offerte i check clear clear clear clear
Opleidingsmanagement clear clear clear clear clear
Personeelsplanning i check clear clear clear clear
Procesmanagement i check clear clear clear clear
Productconfiguratie i check clear clear clear clear
Productieplanning i clear clear clear clear clear
Projectmanagement i clear clear clear clear clear
Recruitment i check clear clear clear clear
Reservering i clear clear clear clear clear
Rittenregistratie i clear clear clear clear clear
Salarisadministratie i clear clear clear check clear
Sales i check clear clear clear clear
Servicemanagement i clear clear clear clear clear
Talentmanagement i check check check clear clear
Urenregistratie i check clear clear check clear
Verlof en verzuim i clear clear clear check clear
Voorraadbeheer i clear clear clear clear clear
Webshop i clear clear clear clear clear
Werkbonnen i clear clear clear clear clear
Taakbeheer
Externe partij login   i clear clear clear check clear
Status van lopende taken i clear clear clear check clear
Taken overzicht i clear clear clear check clear
Toewijzen van rollen i clear clear clear check clear
Aanmaken van taken i clear clear clear check clear
Taal interface
Arabisch clear clear clear clear clear
Bahasa Indonesia
Deens   clear clear clear clear clear
Duits   check clear check check clear
Engels   check check check check check
Fins clear clear clear clear clear
Frans   check clear check check clear
Hindi
Italiaans   clear clear clear clear clear
Japans
Mandarijn   clear clear clear clear clear
Nederlands   check check check check check
Noors   clear clear clear clear clear
Pools   check clear clear clear clear
Portugees   clear clear clear clear clear
Roemeens
Russisch check clear clear clear clear
Spaans   check clear check clear clear
Tamil
Telugu
Tsjechisch clear clear clear clear clear
Turks   check clear clear clear clear
Zweeds   clear clear clear clear clear
Talentmanagement
Game based assessments i clear clear clear clear check
Gesprekscyclus clear clear clear check clear
Persoonlijk ontwikkelingsplan i clear check check check clear
Prestatiemanagement   i clear check check check clear
360 graden feedback   i clear check check check clear
Feedback tussen medewerkers   i clear check check check clear
Type organisatie
MKB i check check check check check
Grootbedrijf i check check check check check
Multinationals i check check check check check
Starter i check clear clear check
Stichting i check clear check check check
Vereniging i check clear check check check
ZZP i clear clear clear check
Non-profit i check check check check check
Urenregistratie
Inklokken i clear clear
Inzicht in urensaldo's i check check
Plus- en minuren   i clear check
Uren registreren via een mobiele app i clear check
Urenregistratie per project i check check
Urenregistratie personeel i check check
Accorderen van uren i check check
Activiteitstimer i clear clear
Afwezigheidregistratie i clear check
Automatisch tijd matchen aan klant i clear clear
Automatische tijdregistratie i clear clear
Cao regels i clear check
Externe urenvalidatie i check clear
Verificatie mogelijkheden
Biometrische handtekening i clear
DigiD   clear
eHerkenning   clear
Email   clear
iDIN   clear
IP adres   clear
SMS verificatie   check
Verificatie middels iDeal clear
Verzuim
Scheiding medische en niet medische gegevens   clear check
Status overzicht per medewerker   i check check
Verzuimdossier per medewerker   clear check
Verzuimprotocol conform WvP i clear check
Verzuimrapportages   i clear clear check clear
Werknemer login i clear check
Bedrijfsarts login   i clear check
Derde partij login   i clear check
Werving en selectie
Input van leidinggevende of HR-medewerkers   i check clear clear check check
Inzicht in sollicitatie status   i check clear clear check check
Kandidaten management   i check clear clear check check
Koppeling met banensites   i check clear clear clear check
Matching mogelijkheden   i check clear clear check check
Online publiceren van vacatures   i check clear clear check check
Scores koppelen aan sollicitatieformulieren   i check clear clear clear check
Sollicitant selfservice   i check clear clear check check
Sollicitatieformulieren ontwerpen   i check clear clear check clear
Solliciteren via social media   i check clear clear clear clear
Sourcing mogelijkheden   i check clear clear clear clear
Vacaturebeheer   i check clear clear check check
Vacatures delen via social media   check clear clear clear
Beoordelen van sollicitanten   i check clear clear check check
CV koppeling met Linkedin   i check clear clear clear clear
Workflow
Ontwerpen en aanpassen van workflows i check check clear check clear
Workflow management   i check check clear check clear
Bekijk product Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen

 

Talentmanagement software voor de accountancy vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software vergelijken en selecteren voor de accountancy. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten in de accountancy sector.

 

De 7 voordelen van talentmanagement software voor de accountancy

Een talentmanagement software voor de accountancy helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het talentmanagement proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

Talentmanagement software voor de accountancy vergelijken

 

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
 6. Krijg een juiste indicatie van de kosten van de software
 7. Ontvang een gratis stappenplan voor het implementeren van software van SoftwareWatcher
 8. Ontdek of de software bij je bedrijf past

 

Prijzen vergelijken van talentmanagement software voor de accountancy

Prijzen en verdienmodellen voor een talentmanagement software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel (freemium) aan. Ook hangen de prijzen van de software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het noemen van één prijs per softwarepakket geeft geen betrouwbaar beeld van de daadwerkelijke kosten en het vergelijken van prijzen kan hierdoor lastig zijn. SoftwareWatcher beschikt over filters waarmee je het prijsmodel en de prijsverhoudingen tussen softwareleveranciers kan vergelijken. Tijdens een software demonstratie krijg je van de softwareleverancier een indicatie van de prijs voor jouw bedrijf zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

 

Talentmanagement software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

 

Start nu met zoeken, vergelijken en selecteren van talentmanagement software voor de accountancy

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een talentmanagement software voor de accountancy? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Start dan de softwareselectie tool via de overzicht pagina van talentmanagement software, selecteer de voor jouw bedrijf relevante talentmanagement functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

 

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. Krijg gratis en onafhankelijk softwareselectie advies van een software expert
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen
 7. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 8. Ontdek alle software koppelingen en creëer je eigen software landschap voor je bedrijf.
 9. Gebruik onze tips & tricks voor de beste softwareselectie
 10. SoftwareWatcher is altijd gratis