clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

 • Softwareselectie tool
 • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

 • Gratis advies van een software expert
 • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Urenregistratie software voor de bouw

 • event02-02-2020
 • schedule15:00
 • timer5 minuten

Streef jij ernaar efficiënter te werken met behulp van urenregistratie software voor de bouw? Wil je alle software vergelijken en selecteren die bij je bedrijf past en ben je benieuwd naar de gratis en eenvoudige softwareselectie tool van SoftwareWatcher? Lees dan dit artikel.

 

Urenregistratie software voor de bouw vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software vergelijken en selecteren voor de bouw. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten in de bouw. Klik op de gele knop bovenaan deze pagina om de softwareselectie tool te starten.

Mocht je nog niet weten welke software functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw bedrijf of wil je eerst kijken welke software beschikbaar is, dan kun je de vragenselectie eerst overslaan en hier alle urenregistratie software voor de bouw met elkaar vergelijken

 

De 7 voordelen van urenregistratie software voor de bouw

Urenregistratie software voor de bouw helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het urenregistratie proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorg voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

 

Urenregistratie software voor de bouw vergelijken

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
 6. Ontvang een gratis checklist voor het selecteren van software van SoftwareWatcher
 7. Ontdek of de software bij je bedrijf past

 

Prijzen vergelijken van urenregistratie software voor de bouw

Prijzen en verdienmodellen voor urenregistratie software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel(freemium)aan. Ook hangen de prijzen van de software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het vergelijken van prijzen van software kan hierdoor lastig zijn. Daarom biedt SoftwareWatcher een gratis prijsvergelijking van de software aan bij het aanvragen van twee of meer software demonstraties.

 

Ontdek de beste software functionaliteiten voor de bouw

Wil je de belangrijkste software functionaliteiten voor de bouw ontdekken en ben je benieuwd welke software functionaliteiten voor jouw bedrijf van belang zijn? Door onze expertise op het gebied van bedrijfssoftware weten wij van iedere branche welke software functionaliteiten belangrijk zijn. Bij aanvraag van één of meerdere software demonstraties ontvang je daarom van SoftwareWatcher een gratis checklist met de belangrijkste software functionaliteiten in de bouw (branche checklist). Met deze handige branche checklist selecteer je eenvoudig de beste software voor je bedrijf.

 

Urenregistratie software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

 

Start nu met zoeken, vergelijken en selecteren van urenregistratie software voor de bouw

Ben je overtuigd van de meerwaarde van urenregistratie software voor de bouw? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je erachter komen of jouw software koppelt met urenregistratie software? Klik dan op de knop "urenregistratie software vergelijken" en vergelijk alle urenregistratie software.

Wil je graag hulp bij het vinden van geschikte urenregistratie software? Start dan de softwareselectie met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past. 

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

emoji_objects

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. SoftwareWatcher is altijd gratis
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Ontvang een checklist met de belangrijkste punten waar je op moet letten tijdens een software demonstratie
 7. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van software
 8. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 9. Ontvang de branche checklist om erachter te komen of de software geschikt is voor jouw bedrijf
 10. Vergelijk prijzen met de uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
Soon ViQZ Humanwave Atrea Workforce Management Systems
SoonViQZHumanwaveAtrea Workforce Management Systems
Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen
Beoordeling (5.0)5.0
Aantal medewerkers
1 tot 5 medewerkers clear check check clear
6 tot 10 medewerkers clear check check clear
11 tot 25 medewerkers check check check clear
26 tot 50 medewerkers check check check check
51 tot 75 medewerkers check check check check
76 tot 100 medewerkers check check check check
101 tot 150 medewerkers check check check check
151 tot 200 medewerkers check check check check
201 tot 250 medewerkers check check check check
251 tot 300 medewerkers check check clear check
301 tot 350 medewerkers check check clear check
351 tot 400 medewerkers check check clear check
401 tot 500 medewerkers check check clear check
500 of meer medewerkers check check clear check
Analyse en rapportage
Kasstroomoverzicht i clear clear clear
Kostenplaats rapportages i clear clear check
Kostenprognoses clear clear clear
Medewerker productiviteit i clear clear clear
Omzet prognoses i clear clear clear
Omzet rapportages i clear clear clear
Omzet rapportages per medewerker i clear clear clear
Omzet verdeling klantenportefeuille i clear clear clear
Onderhandenwerk positie i clear clear clear
Opleidingsrapportages i clear check clear clear
POP rapportages i clear check clear clear
Prognose balans clear clear clear
Prognose kasstroomoverzicht clear clear clear
Prognose resultatenrekening clear clear clear
Project resultaten clear clear clear
Resultatenrekening i clear clear clear
Verzuimrapportages   i clear check check check
Balans i clear clear clear
Benchmark   i clear clear clear
Bezettingsgraad rapportages clear check check
Calamiteitenrapportage i clear clear check check
Doorrekenen van scenario’s   i clear clear clear
Drillthrough   i clear clear check
Financiële ratio's i clear clear clear
HR rapportages i clear clear check clear
Beveiliging
Back ups i check check clear check
Beveiliging en toegang op IP-adres i check clear check check
Data opslag in Europa  i check check clear check
Flexibele gebruikersrechten   i check check check check
Single Sign On (SSO) i clear check clear check
Twee-factor-authenticatie i clear clear check check
Branche
Zakelijke dienstverlening i check clear check check
Zorg i clear clear check check
Bouw en installatie i clear check check check
Facilitaire dienstverlening i check clear check check
Horeca i clear check check check
IT i check clear check check
Maatschappelijke dienstverlening i clear clear check check
Retail i check check check check
Farma en Chemie i clear clear check check
Accountancy i clear clear clear check
Agro sector i clear clear check check
Automotive i clear clear check check
Educatie i clear clear check check
Handel i check clear check check
Industrie i clear clear check check
Logistiek i clear clear check check
Media i check clear check check
Petrol markt i clear clear clear check
Productie i clear clear check check
Recreatie i clear clear check check
Uitzendbranche i clear clear clear check
Vastgoedsector i check clear check check
Webwinkels i check clear check check
Budget per gebruiker per maand
€1 tot €5 clear clear check check
€5 tot €10 clear clear check clear
€10 tot €25 clear clear check clear
€25 tot €50 clear clear clear clear
€50 tot €75 clear clear clear clear
€75tot €100 clear clear clear clear
€100 of meer clear clear clear clear
Communicatie
Bezoekersregistratie i clear clear clear check
Communicatie via software i check check check clear
Delen van nieuwsberichten clear check check clear
Interne chat i check check clear clear
Logboek i clear check check clear
Online agenda i check check clear clear
Processignalen i check check check clear
Tijdlijn i check check clear clear
Declaraties
Kilometerdeclaraties   i clear clear check check
Onkostendeclaraties i clear clear check clear
Real time valuta conversie i clear clear clear clear
Status bekijken van declaraties i clear clear check check
Accorderingsworkflow   i clear clear check check
Automatische buitenlandse btw teruggave i clear clear clear clear
Automatische kilometer berekening i clear clear clear clear
Business trips aanvragen i clear clear clear clear
Creditcard integratie i clear clear clear clear
Declaraties accorderen via een app   i clear clear clear check
Declaraties kostenplaatsen i clear clear check check
Declareren via een app   i clear clear check check
Feedback notities i clear clear check clear
Digitaal ondertekenen
Authenticatiemethode i clear clear clear clear
Juridisch rechtsgeldig i clear clear clear clear
Meerdere documenten   i clear clear clear clear
Meerdere ondertekenaars i clear clear clear clear
Meesturen van bijlagen clear clear check clear
Voortgang van ondertekenen bijhouden i clear clear check clear
Digitale handtekening i clear clear check clear
Documentbeheer
Formulieren en sjablonen i check check check clear
Opslaan van documenten i clear check check clear
HRM
ESS i check clear check check
ESS app i check check check check
Medewerkersprofielen i check check check check
Meerdere verlof soorten i check check check check
MSS i clear clear check check
MSS app i check check clear check
POP rapportages i clear check clear clear
Sjablonen functie profielen i check clear check clear
Arbeidsovereenkomst generator i clear clear check clear
Bedrijfseigendommen aanvragen i clear clear clear clear
Calamiteitenrapportage i clear clear check check
Contractbeheer medewerkers i clear clear check clear
Digitaal personeelsdossier   i clear check check check
Genereren van een organogram i clear clear check clear
HR rapportages i clear clear check clear
Implementatie kosten
€0 clear clear clear clear
€1 tot €100 clear clear clear clear
€100 tot €500 clear clear clear clear
€20.000 of meer clear clear clear clear
€5.000 tot €20.000 clear clear clear clear
€500 tot €5.000 clear clear clear clear
Integraties
AFAS software clear clear clear check
Exact Online clear clear check check
Twinfield clear clear clear clear
Unit4 clear clear clear check
Snelstart clear clear clear clear
Visma clear clear clear check
Microsoft Outlook clear clear clear clear
Nmbrs clear clear clear check
Yuki clear clear clear clear
Magento clear clear clear clear
Mailchimp clear clear clear clear
Mollie clear clear clear clear
Accountview clear clear clear clear
Act! clear clear clear clear
Active Campaign clear clear clear clear
Acumulus clear clear clear clear
ADP clear clear clear check
Adyen clear clear clear clear
Akyla / e-UUR clear clear clear clear
AO-online clear clear clear clear
Asperion clear clear clear clear
Atrea clear clear clear clear
Autodesk clear clear clear clear
Basecone clear clear clear clear
Beaufort clear clear clear clear
Bedrijfsrooster clear clear clear clear
Blue10 clear clear clear clear
Booking Experts clear clear clear clear
Bouw7 clear clear clear clear
BSC clear clear clear clear
Buckaroo clear clear clear clear
C-iris clear clear clear clear
Caseware clear clear clear clear
Cash Software clear clear clear clear
CashDesk clear clear clear clear
Cashr clear clear clear clear
Centric clear clear clear clear
Coachview clear clear clear clear
Cobra clear clear clear check
CoManage clear clear clear clear
Comandi Dashboards clear clear clear clear
Comm'ant clear clear clear clear
Compenda clear clear clear clear
Creaim clear clear clear clear
Ctrl clear clear clear clear
CVV shop clear clear clear clear
Cyclesoftware clear clear clear clear
Datafox clear clear clear clear
Dataprofit clear clear clear clear
Daywize clear clear clear clear
De Digitale Gesprekcyclus clear clear clear clear
Debiteuren365 clear clear clear clear
Declaree clear clear clear clear
Deliveroo clear clear clear clear
DigiBTW clear clear clear clear
Digitalefactuur.nl clear clear clear clear
Dileveroo clear clear clear clear
DizzyData clear clear clear clear
Dropbox clear clear clear clear
Dyflexis clear clear clear clear
e-Boekhouden clear clear clear clear
E-uur clear clear clear clear
Easy Secure clear clear check clear
Easy Systems clear clear clear clear
Easyflex clear clear clear clear
EasyPOS clear clear clear clear
efactuurdirect clear clear clear clear
Eitje clear clear clear clear
Elvy clear clear clear clear
Employes clear clear clear clear
ENK Software clear clear clear clear
Exact Compact clear clear clear check
Exact Globe clear clear clear check
Ezora clear clear clear clear
Famed clear clear clear clear
FinMaster clear clear clear clear
Fiscaal Gemak clear clear clear clear
Fiscaal online clear clear clear clear
Freshdesk clear clear clear clear
FUND-planning clear clear clear clear
Gastrofix clear clear clear clear
Gere-geld clear clear clear clear
Gilde software clear clear clear clear
Gmail clear clear clear clear
Google Calendar agenda clear clear clear clear
Google Drive clear clear clear clear
Gravita clear clear clear clear
GreenCommerce clear clear clear clear
Gripp clear clear clear clear
Hiopos clear clear clear clear
Hireserve clear clear clear clear
Horeko clear clear clear clear
HR office clear clear clear clear
HR2DAY clear clear clear clear
HRM - HRvan.nu clear clear clear clear
HubSpot clear clear clear clear
Humanwave clear clear clear clear
Hyarchis clear clear clear clear
iCalendar clear clear clear clear
ICS Vertex clear clear clear clear
IdentySoft clear clear clear clear
Incura clear clear clear clear
Infine clear clear clear clear
Infomedics clear clear clear clear
Informer clear clear clear clear
ISAH clear clear clear clear
ISOHANDLE clear clear clear clear
Jira Atlassian clear clear clear clear
Joboti clear clear clear clear
Jortt clear clear clear clear
JouwWeb clear clear clear clear
Kamer van koophandel clear clear clear clear
Kindplanner clear clear clear clear
King clear clear clear clear
Klippa clear clear clear clear
KorenCRM clear clear clear clear
LIFT Software clear clear clear clear
Lightspeed clear clear clear clear
Limis Planner clear clear clear clear
Linda clear clear clear clear
Logic4 clear clear clear clear
Loket clear clear clear check
Loon salarissoftware clear clear clear clear
Mailcamp clear clear clear clear
Manualmaster clear clear clear clear
Mavim clear clear clear clear
Medisoft clear clear clear clear
Microloon clear clear clear clear
Microsoft Dynamics clear clear clear clear
Microsoft Office clear clear clear check
Mijn Kantoor clear clear clear clear
Mijnrooster clear clear clear clear
Mijnwebwinkel clear clear clear clear
Minox clear clear clear clear
MLE clear clear clear clear
Moneybird clear clear clear clear
MplusKassa clear clear clear clear
Mr Winston clear clear clear clear
MuisSoftware clear clear clear clear
Nanda clear clear clear clear
Nanny4all clear clear clear clear
Nappkin clear clear clear clear
Nedap clear clear clear clear
Netsuite clear clear clear clear
Newbase clear clear clear clear
Nextens clear clear clear clear
Nostradamus clear clear clear clear
Offorte clear clear clear clear
Okta clear clear clear clear
Online Succes clear clear clear clear
Opencart clear clear clear clear
Oracle clear clear clear clear
ORTEC clear clear clear clear
Otys clear clear clear clear
OutSmart clear clear clear clear
Outstanding24 clear clear clear clear
Payt clear clear clear clear
PEPPOL clear clear clear clear
PerfectView CRM Online clear clear clear clear
Picqer clear clear clear clear
Pink web applications clear clear clear clear
Pipedrive clear clear clear clear
Power BI clear clear clear clear
PrestaShop clear clear clear clear
Pro Management clear clear clear clear
QicsMilestones clear clear clear clear
Radarsoftware clear clear clear clear
Raet clear clear clear check
Recruitee clear clear clear clear
Reeleezee clear clear clear clear
Retail solutions clear clear clear clear
RidderIQ clear clear clear clear
Rodeo clear clear clear clear
Rompslomp clear clear clear clear
Roomracoon clear clear clear clear
Salesforce clear clear clear clear
Salesmanager clear clear clear clear
SAP ERP clear clear clear clear
SBR Accept clear clear clear clear
Scansys clear clear clear clear
SecureLogin clear clear clear clear
Sensus-methode clear clear clear clear
ShiftBase clear clear clear clear
Shopify clear clear clear clear
Signable clear clear clear clear
Simple Simon clear clear clear clear
Simplicate clear clear clear clear
Slack clear clear clear clear
Solidworks clear clear clear clear
Soon clear clear clear clear
Speedbooks clear clear clear clear
SpinOffice CRM clear clear clear clear
Spotler clear clear clear clear
SRXP clear clear clear clear
Step2HR clear clear clear clear
Stiply clear clear clear clear
Storecove clear clear clear clear
SugarCRM clear clear clear clear
SuperOffice Benelux clear clear clear clear
SW retail solutions clear clear clear clear
SW-Retail clear clear clear clear
Sympa HR clear clear clear clear
Syntri clear clear clear clear
Teamleader clear clear clear clear
The Nanny clear clear clear clear
Thuisbezorgd clear clear clear clear
Timebutler clear clear clear clear
TimeChimp clear clear clear clear
Timewax clear clear clear clear
TIQ Time clear clear clear clear
Tomtom clear clear clear clear
Topdesk clear clear clear clear
Track Software clear clear clear clear
Trakstar clear clear clear clear
Treams clear clear clear clear
Trello clear clear clear clear
TriFact365 clear clear clear clear
Trimergo clear clear clear clear
Uber Eats clear clear clear clear
Untill clear clear clear clear
Vecozo clear clear clear clear
Vectron clear clear clear clear
Vendit clear clear clear clear
Visionplanner clear clear clear clear
Vplan clear clear clear clear
WeFact clear clear clear clear
Werktijden clear clear clear clear
WooCommerce clear clear clear clear
Workday clear clear clear clear
Yoobi clear clear clear clear
Yoursminc clear clear clear clear
YVI Ruby clear clear clear clear
Zapier clear clear clear clear
Zoho clear clear clear clear
Absentiemanager clear clear clear clear
Accept Financieel clear clear clear clear
Kwaliteitmanagement
Klachtregistratie i clear clear clear clear
Procesbeschrijvingen   i clear clear clear clear
Registreren van inspecties i clear clear clear clear
Verbetervoorstellen i clear clear clear clear
Werkinstructies   i clear clear clear clear
Opleidingsmanagement
Inkoopkosten opleidingen i clear
Inzicht in studievoortgang i clear
Opleiding registratie i clear
Opleidingen beheren i clear
Opleidingen plannen i clear
Opleidingsmanagement van medewerkers i clear
Opleidingsrapportages i clear check clear clear
Website koppeling i clear
Werken met studiemateriaal i clear
Evaluatie van opleidingen i clear
Personeelsplanning
Inwerkschema's i clear clear clear clear
Meerdere vestigingen/afdelingen   i check check check check
Openstaande diensten i check check clear check
Oproep meldingen i clear check clear clear
Pauzes berekenen   i check clear clear check
Plannen op basis van budget i check clear clear clear
Plannen op verwachte loonkosten i check clear clear check
Roosters maken  i check check check check
Toeslagen i clear check clear check
Weersverwachting   i clear clear clear clear
Werktijden/diensten ruilen   i check check check clear
Beschikbaarheid medewerkers   i check check clear check
Controle bezetting i check check check check
Diensten herhalen   i check check clear check
Platform
API   i check clear check check
Cloud i check check check check
Sandbox i clear clear clear clear
Server i clear clear check check
Zelflerende software i clear clear clear clear
Prijsmodel
Abonnement i clear check check check
Eenmalig betalen i clear clear clear check
Freemium i clear clear clear clear
Gratis proefaccount i clear check check clear
Op aanvraag i check clear clear check
Per eenheid i clear clear check clear
Salaris
Koppeling loonschalen   i check
Proforma   i check
TWK   i clear
WKR   i check
Automatische trede verhoging   i clear
Betaalbestand genereren   i check
Digitale loonstrook   i check
Eigen regelingen toevoegen i check
Software categorie
Analyse en rapportage i clear clear clear clear
Bezorging i clear clear clear clear
Boekhouding i clear clear clear clear
CRM i clear clear clear clear
Debiteurenbeheer i clear clear clear clear
Declaratie i clear clear clear clear
Digitaal ondertekenen i clear clear clear clear
Document management i clear clear clear clear
EPD i clear clear clear clear
ERP i clear clear clear clear
Facturatie i clear clear clear clear
Factuurverwerking i clear clear clear clear
Fiscaal i clear clear clear clear
Flexibele verloning i clear clear clear clear
Helpdesk i clear clear clear clear
HRM i clear clear check check
Integratie software i clear clear clear clear
Jaarrekening i clear clear clear clear
Kassa i clear clear clear clear
Kwaliteitsmanagement i clear clear clear clear
Offerte i clear clear clear clear
Opleidingsmanagement clear check clear clear
Personeelsplanning i check check clear check
Procesmanagement i clear clear clear clear
Productconfiguratie i clear clear clear clear
Productieplanning i clear clear clear clear
Projectmanagement i clear clear clear clear
Recruitment i clear clear clear clear
Reservering i clear clear clear clear
Rittenregistratie i clear clear clear clear
Salarisadministratie i clear clear check clear
Sales i clear clear clear clear
Servicemanagement i clear clear clear clear
Talentmanagement i clear clear clear clear
Urenregistratie i check check check check
Verlof en verzuim i clear clear clear check
Voorraadbeheer i clear clear clear clear
Webshop i clear clear clear clear
Werkbonnen i clear clear clear clear
Taakbeheer
Externe partij login   i clear clear clear clear
Status van lopende taken i clear check clear clear
Taken overzicht i clear check clear clear
Toewijzen van rollen i clear check clear clear
Aanmaken van taken i clear check clear clear
Taal interface
Arabisch clear clear clear clear
Bahasa Indonesia
Deens   clear clear clear clear
Duits   clear clear clear check
Engels   check clear check check
Fins clear clear clear clear
Frans   clear clear check clear
Hindi
Italiaans   clear clear clear clear
Japans
Mandarijn   clear clear clear clear
Nederlands   clear check check check
Noors   clear clear clear clear
Pools   clear clear clear check
Portugees   clear clear clear clear
Roemeens
Russisch clear clear clear clear
Spaans   clear clear clear clear
Tamil
Telugu
Tsjechisch clear clear clear clear
Turks   clear clear clear clear
Zweeds   clear clear clear clear
Talentmanagement
Game based assessments i clear
Gesprekscyclus clear
Persoonlijk ontwikkelingsplan i clear
Prestatiemanagement   i clear
360 graden feedback   i clear
Feedback tussen medewerkers   i clear
Type organisatie
MKB i check check check check
Grootbedrijf i check check check check
Multinationals i check clear clear check
Starter i clear clear check
Stichting i clear check check clear
Vereniging i clear check check clear
ZZP i clear clear clear
Non-profit i clear clear check check
Urenregistratie
Inklokken i check clear check check
Inzicht in urensaldo's i check check check check
Plus- en minuren   i check check check check
Uren registreren via een mobiele app i check check check check
Urenregistratie per project i clear clear check check
Urenregistratie personeel i check check check check
Accorderen van uren i check clear check check
Activiteitstimer i clear clear clear check
Afwezigheidregistratie i clear check check check
Automatisch tijd matchen aan klant i clear clear check check
Automatische tijdregistratie i clear check check check
Cao regels i check clear clear check
Externe urenvalidatie i clear clear clear check
Verificatie mogelijkheden
Biometrische handtekening i clear
DigiD   clear
eHerkenning   clear
Email   clear
iDIN   clear
IP adres   clear
SMS verificatie   clear
Verificatie middels iDeal clear
Verzuim
Scheiding medische en niet medische gegevens   clear
Status overzicht per medewerker   i check
Verzuimdossier per medewerker   check
Verzuimprotocol conform WvP i check
Verzuimrapportages   i clear check check check
Werknemer login i check
Bedrijfsarts login   i clear
Derde partij login   i clear
Werving en selectie
Input van leidinggevende of HR-medewerkers   i clear
Inzicht in sollicitatie status   i clear
Kandidaten management   i clear
Koppeling met banensites   i clear
Matching mogelijkheden   i clear
Online publiceren van vacatures   i clear
Scores koppelen aan sollicitatieformulieren   i clear
Sollicitant selfservice   i clear
Sollicitatieformulieren ontwerpen   i clear
Solliciteren via social media   i clear
Sourcing mogelijkheden   i clear
Vacaturebeheer   i clear
Beoordelen van sollicitanten   i clear
CV koppeling met Linkedin   i clear
Workflow
Ontwerpen en aanpassen van workflows i check clear check check
Workflow management   i check check check clear
Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen

 

Urenregistratie software voor de bouw vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software vergelijken en selecteren voor de bouw. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten in de bouw sector.

 

De 7 voordelen van urenregistratie software voor de bouw

Een urenregistratie software voor de bouw helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het urenregistratie proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

Urenregistratie software voor de bouw vergelijken

 

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
 6. Krijg een juiste indicatie van de kosten van de software
 7. Ontvang een gratis stappenplan voor het implementeren van software van SoftwareWatcher
 8. Ontdek of de software bij je bedrijf past

 

Prijzen vergelijken van urenregistratie software voor de bouw

Prijzen en verdienmodellen voor een urenregistratie software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel (freemium) aan. Ook hangen de prijzen van de software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het noemen van één prijs per softwarepakket geeft geen betrouwbaar beeld van de daadwerkelijke kosten en het vergelijken van prijzen kan hierdoor lastig zijn. SoftwareWatcher beschikt over filters waarmee je het prijsmodel en de prijsverhoudingen tussen softwareleveranciers kan vergelijken. Tijdens een software demonstratie krijg je van de softwareleverancier een indicatie van de prijs voor jouw bedrijf zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

 

Urenregistratie software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

 

Start nu met zoeken, vergelijken en selecteren van urenregistratie software voor de bouw

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een urenregistratie software voor de bouw? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Start dan de softwareselectie tool via de overzicht pagina van urenregistratie software, selecteer de voor jouw bedrijf relevante urenregistratie functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

 

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. Krijg gratis en onafhankelijk softwareselectie advies van een software expert
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen
 7. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 8. Ontdek alle software koppelingen en creëer je eigen software landschap voor je bedrijf.
 9. Gebruik onze tips & tricks voor de beste softwareselectie
 10. SoftwareWatcher is altijd gratis