Projectmanagement software voor architecten

 • event01-03-2020
 • schedule11:00
 • timer1 minuut

Streef jij ernaar efficiënter te werken met behulp van projectmanagement software voor architecten? Wil je alle software vergelijken en selecteren die bij je bedrijf past en ben je benieuwd naar de gratis en eenvoudige softwareselectie tool van SoftwareWatcher? Lees dan dit artikel.

Projectmanagement software voor architecten vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software vergelijken en selecteren voor architecten. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten in de architectuur. Klik op de gele knop bovenaan deze pagina om de softwareselectie tool te starten.

Mocht je nog niet weten welke software functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw bedrijf of wil je eerst kijken welke software beschikbaar is, dan kun je de vragenselectie eerst overslaan en hier alle projectmanagement software voor architecten met elkaar vergelijken

 

De 7 voordelen van projectmanagement software voor architecten

Projectmanagement software voor de architectuur helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het projectmanagement proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

Projectmanagement software voor architecten vergelijken

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
 6. Ontvang een gratis checklist voor het selecteren van software van SoftwareWatcher
 7. Ontdek of de software bij je bedrijf past

 

Prijzen vergelijken van projectmanagement software voor architecten

Prijzen en verdienmodellen voor projectmanagement software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel(freemium)aan. Ook hangen de prijzen van de software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het noemen van één prijs per softwarepakket geeft geen betrouwbaar beeld van de werkelijke kosten en het vergelijken van prijzen kan hierdoor lastig zijn. Daarom biedt SoftwareWatcher een gratis prijsvergelijking van de software aan bij het aanvragen van een software demonstratie. Met deze prijsvergelijking krijg je een uitgebreid inzicht wat de kosten zijn per softwarepakket over een periode van een maand tot 5 jaar.

 

Ontdek de beste software functionaliteiten voor architecten

Wil je de belangrijkste software functionaliteiten voor architecten ontdekken en ben je benieuwd welke software functionaliteiten voor jouw bedrijf van belang zijn? Door onze expertise op het gebied van bedrijfssoftware weten wij van iedere branche welke software functionaliteiten belangrijk zijn. Bij aanvraag van één of meerdere software demonstraties ontvang je daarom van SoftwareWatcher een gratis checklist met de belangrijkste software functionaliteiten in de architectuur (branche checklist). Met deze handige branche checklist selecteer je eenvoudig de beste software voor je bedrijf.

 

Projectmanagement software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

Start nu met zoeken, vergelijken en selecteren van projectmanagement software voor architecten

Ben je overtuigd van de meerwaarde van projectmanagement software voor architecten? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je erachter komen of jouw software koppelt met projectmanagement software? Klik dan op de knop "projectmanagement software vergelijken" en vergelijk alle projectmanagement software.

Wil je graag hulp bij het vinden van geschikte projectmanagement software? Start dan de softwareselectie met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past. 

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Start nu met zoeken, vergelijken en selecteren van projectmanagement software voor architecten

Ben je overtuigd van de meerwaarde van projectmanagement software voor architecten? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "projectmanagement software vergelijken" hieronder en vergelijk alle projectmanagement software.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante projectmanagement functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Maak gebruik van de vele voordelen van SoftwareWatcher en ontvang een gratis prijsvergelijking en een branche checklist bij het aanvragen van een software demonstratie.

Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

emoji_objects

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. SoftwareWatcher is altijd gratis
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Ontvang een checklist met de belangrijkste punten waar je op moet letten tijdens een software demonstratie
 7. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van software
 8. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 9. Ontvang de branche checklist om erachter te komen of de software geschikt is voor jouw bedrijf
 10. Vergelijk prijzen met de uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
Exact bouw7 ENK Software Gripp TimeChimp WATCH Projectbeheer
Exact bouw7ENK SoftwareGrippTimeChimpWATCH Projectbeheer
Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen
Beoordeling (5.0)5.0 (5.0)5.0
Gegevens invullen
Aantal medewerkers
1 tot 5 medewerkers check check check check clear
6 tot 10 medewerkers check check check check check
11 tot 25 medewerkers check check check check check
26 tot 50 medewerkers check check check check check
51 tot 75 medewerkers check check check check check
76 tot 100 medewerkers check check check check check
101 tot 150 medewerkers check check check check check
151 tot 200 medewerkers check check check check check
201 tot 250 medewerkers check check check check check
251 tot 300 medewerkers check check check check check
301 tot 350 medewerkers check check check check check
351 tot 400 medewerkers check check check check check
401 tot 500 medewerkers check check check check check
500 of meer medewerkers check check check check check
Analyse en rapportage
Kasstroomoverzicht i clear clear check clear
Kostenplaats rapportages i check clear check check check
Kostenprognoses clear clear check clear check
Medewerker productiviteit i check clear check check check
Omzet prognoses i check clear check clear check
Omzet rapportages i check check check check clear
Omzet rapportages per medewerker i check check check check check
Omzet verdeling klantenportefeuille i clear clear check check
Onderhandenwerk positie i check check check check
Opleidingsrapportages i clear
Persoonlijke ontwikkeling rapportages i clear clear clear clear
Prognose balans clear clear check clear clear
Prognose kasstroomoverzicht clear clear check clear
Prognose resultatenrekening clear clear check clear
Project resultaten check check check clear check
Resultatenrekening i clear clear check clear clear
Verzuimrapportages   i clear check check check check
Balans i clear clear check clear
Benchmark   i clear clear clear clear
Bezettingsgraad rapportages check clear clear clear check
Calamiteitenrapportage i clear clear clear clear clear
Doorrekenen van scenario’s   i clear clear clear clear
Drillthrough   i clear clear clear clear clear
Financiële ratio's i clear clear clear clear
HR rapportages i clear check clear clear check
Beveiliging
Back ups i clear clear check check check
Beveiliging en toegang op IP-adres i clear clear check clear check
Data opslag in Europa  i clear clear check check check
Flexibele gebruikersrechten   i clear clear check check check
Single Sign On (SSO) i clear clear check clear clear
Twee-factor-authenticatie i clear clear check check check
Boekhouden
Invoeren van financiële boekingen i check check check clear
Keurmerk betrouwbaarheid i
Kostenplaatsen gebruiken i check clear check check
Periodes vergrendelen i clear clear clear clear
Periodeverdeling op facturen i clear clear clear check
Rekening courant module i
RGS i
Vreemde valuta i clear clear clear clear
Accountancyportaal   i clear clear check clear
Activa module i clear clear check clear
Automatisch jaarrekening genereren i
Automatische boekingsvoorstellen voor bankafschriften i clear clear check clear
Bankafschriften inlezen   i clear clear check clear
Betaalservice module i
Crediteurenbeheer   i check clear check clear
Doorklikken tot aan de factuur   i check check check check
Eindejaars checklist i
Gebroken boekjaar i clear clear clear check
Branche
Zakelijke dienstverlening i clear clear check check check
Zorg i clear clear clear check check
Bouw en installatie i check check check check check
Facilitaire dienstverlening i clear clear check check check
Horeca i clear clear check clear check
IT i clear clear check check clear
Maatschappelijke dienstverlening i clear clear check check check
Non-profit i clear clear check check check
Retail i clear clear clear clear check
Farma en Chemie i clear clear check check check
Accountancy i clear clear check clear clear
Agro sector i clear clear check check clear
Automotive i clear clear check check check
Educatie i clear clear check check check
Handel i clear clear check check check
Industrie i clear clear check check clear
Logistiek i clear clear check check check
Media i clear clear check check check
Petrol markt i clear clear clear clear clear
Productie i clear clear check check clear
Recreatie i clear clear check clear check
Uitzendbranche i clear clear check clear clear
Vastgoedsector i clear clear check check check
Webwinkels i clear clear clear clear clear
Budget per gebruiker per maand
€1 tot €5
€10 tot €25 clear clear clear clear
€100 of meer
€25 tot €50 clear clear clear clear
€5 tot €10 clear clear clear clear
€50 tot €75
€75tot €100
CRM
Klanten aanmaken via KvK koppeling   i clear clear check clear
Klanten categoriseren i clear check check check
Klantportaal i check check check clear
Meerdere contactpersonen i clear check check check
Registreren van klantnotities i clear check check check
Relatiebeheer i check check check check
Relatiebeheer via een mobiele app clear clear check clear
Visitekaartjes scannen i clear clear clear clear
Contractbeheer klanten i check check check clear
Dossierbeheer   i clear check clear check
E-mailintegratie   i check clear check check
Historie per klant i clear check check check
Communicatie
Bezoekersregistratie i clear check clear clear clear
Communicatie via software i clear clear check clear clear
Delen van nieuwsberichten clear clear clear clear clear
Interne chat i check clear check clear clear
Logboek i check clear check check check
Online agenda i check check check clear check
Processignalen i check check check check check
Tijdlijn i clear check check clear check
Debiteurenbeheer
Oninbare factuur i clear clear clear clear
Beheren van debiteuren   i check check check check
Betalingsherinneringen en aanmaningen   i clear check check check
Betalingsregeling i clear clear clear clear
Cash forecasting   i clear clear check clear
Debiteurendossier i clear check clear clear
Debiteurnotities i clear check clear clear
Dialoog op factuurniveau i clear clear clear clear
Declaraties
Kilometerdeclaraties   i check
Onkostendeclaraties i check
Real time valuta conversie i clear
Status bekijken van declaraties i check
Accorderingsworkflow   i check
Automatische buitenlandse btw teruggave i clear
Automatische kilometer berekening i check
Business trips aanvragen i clear
Creditcard integratie i clear
Declaraties accorderen via een app   i check
Declaraties kostenplaatsen i check
Declareren via een app   i check
Feedback notities i check
Digitaal ondertekenen
Juridisch rechtsgeldig i check check check clear clear
Meerdere documenten   i check check clear clear clear
Meerdere ondertekenaars i clear check clear clear clear
Meesturen van bijlagen check check check clear clear
Voortgang van ondertekenen bijhouden i clear check clear clear clear
Authenticatiemethode i clear check check clear clear
Digitale handtekening i check check check clear clear
Documentbeheer
Formulieren en sjablonen i check check check check clear
Opslaan van documenten i check check clear check check
Facturatie
Ideal op de factuur i clear clear check clear
Kortingen en (sub)totalen op facturen i clear check check clear
Kostensoorten op factuur i check check clear clear
Nacalculatie facturatie i check check check check
Online factuur i check clear check check
Opstellen van facturen   i check check check check
Paypal op de factuur i clear clear check clear
Periodieke facturatie i clear check check check
Self-billing i
Toevoegen van een bijlage aan een factuur i check check check check
UBL factureren i clear clear check check
Verzamelfactuur opstellen i check check check check
Btw tarieven toepassen i check check check check
Concept facturen opslaan i check check check check
Creditfacturen i clear check check check
Eigen huisstijl op factuur i check check check check
Facturen inplannen i clear check check check
Facturen naar klantgroepen versturen i clear check clear clear
Factureren in meerdere talen i clear check clear check
Factureren met abonnementen   i clear check check check
Factureren met een vaste prijs i clear check check check
Factureren met staffelprijzen i clear check check clear
Factuur sjablonen gebruiken i check check check check
Factuurverwerking
Meerdere facturen in één keer aanleveren i check check clear clear
Meerdere facturen in één keer verwerken i clear check check clear
Online archief i clear clear check check
Splitsen en samenvoegen   i clear clear clear clear
Status bekijken van factuur check check check clear
UBL facturen verwerken i clear check check clear
Automatische boekingsvoorstellen i clear clear check clear
Autorisatie regels i
Autorisatie workflow i clear check clear clear
Bonnen/Facturen inleveren via een mobiele app   i check clear check check
Facturen accorderen via een mobiele app clear clear clear clear
Facturen digitaal aanleveren i check check check clear
Factuur matchen aan ontvangsten i clear check check clear
Factuur notities i clear check check clear
Herkennen facturen i clear check check clear
HRM
Manager self service middels een mobiele app i clear clear clear clear clear
Manager selfservice i clear clear clear clear clear
Medewerkersprofielen i clear clear check check clear
Meerdere verlof soorten i clear check clear check check
Sjablonen functie profielen i clear clear clear clear clear
Arbeidsovereenkomst generator i clear clear clear clear clear
Bedrijfseigendommen aanvragen i clear check clear clear clear
Contractbeheer medewerkers i clear check clear clear clear
Digitaal personeelsdossier   i clear check clear clear check
Employee self service middels een mobiele app i clear clear clear clear clear
Employee self service   i clear clear clear clear clear
Genereren van een organogram i clear clear clear clear check
Implementatie kosten
€0
€1 tot €100
€100 tot €500
€20.000 of meer
€5.000 tot €20.000
€500 tot €5.000
Integraties
AFAS software check clear clear check check
Exact Online check clear check check check
Twinfield check clear check check check
Unit4 clear clear clear check check
Snelstart clear clear clear check clear
Visma clear clear clear check check
Microsoft Outlook check clear check clear check
Nmbrs clear clear clear check clear
Yuki clear clear check check clear
Magento
Mailchimp clear clear check clear
Mollie clear clear check clear
Accountview clear clear clear clear
Act!
Active Campaign clear clear check clear
Acumulus
ADP clear
Adyen
Akyla / e-UUR
AO-online
Asperion
Atrea
Autodesk
Basecone check clear clear clear
Beaufort
Bedrijfsrooster
Blue10
Booking Experts
Bouw7
BSC
Buckaroo
C-iris
Caseware
Cash Software clear clear clear check clear
CashDesk
Cashr
Centric
Coachview
Cobra clear
CoManage
Comandi Dashboards clear
Comm'ant
Compenda
Creaim
Ctrl
CVV shop
Cyclesoftware
Datafox clear
Dataprofit
Daywize
De Digitale Gesprekcyclus
Debiteuren365
Declaree
Deliveroo
DigiBTW
Digitalefactuur.nl
Dileveroo
DizzyData
Dropbox
Dyflexis
e-Boekhouden clear clear clear check clear
E-uur clear
Easy Secure clear
Easy Systems clear clear clear clear
Easyflex clear
EasyPOS
efactuurdirect
Eitje
Elvy
Employes
ENK Software
Exact Compact
Exact Globe clear clear clear clear
Ezora
Famed
FinMaster
Fiscaal Gemak clear clear clear clear
Fiscaal online
Freshdesk clear
FUND-planning
Gastrofix clear
Gere-geld
Gilde software
Gmail clear clear check clear
Google Calendar agenda clear clear check clear clear
Google Drive clear clear check clear
Gravita
GreenCommerce
Gripp
Hiopos clear
Hireserve
Horeko
HR office
HR2DAY
HRM - HRvan.nu
HubSpot clear clear clear check clear
Humanwave
Hyarchis
iCalendar clear
ICS Vertex
IdentySoft
Incura
Infine
Infomedics
Informer clear clear clear check clear
ISAH
ISOHANDLE
Jira Atlassian clear clear check check clear
Joboti
Jortt
JouwWeb
Kamer van koophandel clear clear check clear
Kindplanner
King clear clear check clear
Klippa
KorenCRM
LIFT Software
Lightspeed clear
Limis Planner
Linda clear
Logic4
Loket clear clear check check clear
Loon salarissoftware clear clear clear clear check
Mailcamp
Manualmaster
Mavim
Medisoft
Microloon
Microsoft Dynamics
Microsoft Office check clear check check
Mijn Kantoor
Mijnrooster
Mijnwebwinkel
Minox clear clear clear clear
MLE
Moneybird clear clear clear check clear
MplusKassa clear
Mr Winston clear
MuisSoftware clear clear clear clear
Nanda
Nanny4all
Nappkin
Nedap clear
Netsuite
Newbase
Nextens clear clear clear clear
Nostradamus clear
Offorte
Okta
Online Succes
Opencart
Oracle clear clear clear clear
ORTEC clear
Otys
OutSmart clear
Outstanding24
Payt clear clear check clear
PEPPOL
PerfectView CRM Online clear clear clear check clear
Picqer
Pink web applications clear clear clear clear
Pipedrive check clear clear check clear
Power BI
PrestaShop
Pro Management
QicsMilestones
Radarsoftware
Raet clear
Recruitee
Reeleezee
Retail solutions
RidderIQ
Rodeo
Rompslomp
Roomracoon
Salesforce clear clear clear check clear
Salesmanager
SAP ERP clear clear clear clear
SBR Accept
Scansys
SecureLogin clear clear clear clear clear
Sensus-methode
ShiftBase clear
Shopify
Signable
Simple Simon
Simplicate
Slack clear clear check clear check
Solidworks
Soon
Speedbooks
SpinOffice CRM
Spotler
SRXP
Step2HR
Stiply
Storecove
SugarCRM
SuperOffice Benelux
SW retail solutions
SW-Retail
Sympa HR
Syntri
Teamleader clear
The Nanny
Thuisbezorgd
Timebutler
TimeChimp
Timewax
TIQ Time
Tomtom clear
Topdesk clear
Track Software
Trakstar
Treams
Trello
TriFact365
Trimergo
Uber Eats
Untill clear
Vecozo
Vectron clear
Vendit
Visionplanner
Vplan
WeFact clear clear clear check clear
Werktijden
WooCommerce clear clear clear clear
Workday
Yoobi
Yoursminc
YVI Ruby
Zapier clear clear check check clear
Zoho
Absentiemanager clear
Accept Financieel
Kwaliteitmanagement
Klachtregistratie i check check clear clear clear
Procesbeschrijvingen   i check clear clear clear clear
Registreren van inspecties i check check clear clear clear
Verbetervoorstellen i clear clear clear clear clear
Werkinstructies   i check clear clear clear clear
Offerte
Groeperen van producten i
Kortingen en (sub)totalen op offerte i clear check check clear
Offerte omzetten in factuur   i check check check check
Offerte online accepteren   i check clear check clear
Offerte sjablonen i check check check check
Omzetten van goedgekeurde offerte naar contract i check clear check clear
Omzetten van offerte naar order, werkbon of project i check check check check
Opstellen van offertes   i check check check check
Overzicht offerte status i check check check check
Tonen van 3D visualisaties i
Versiebeheer i clear check check check
Voorcalculatie i check check check check
Algemene voorwaarden meesturen   i check check check clear
Dialoog op offerte niveau i clear clear clear clear
Eigen huisstijl op offertes i check check check check
Personeelsplanning
Inwerkschema's i clear clear clear clear clear
Meerdere vestigingen/afdelingen   i check clear clear clear check
Openstaande diensten i clear clear clear clear clear
Oproep meldingen i clear clear clear clear clear
Pauzes berekenen   i clear clear clear clear clear
Plannen op basis van budget i clear clear check clear check
Plannen op verwachte loonkosten i clear clear clear clear check
Roosters maken  i check clear clear clear check
Toeslagen i clear clear clear clear clear
Weersverwachting   i clear clear clear clear clear
Werktijden/diensten ruilen   i clear clear clear clear clear
Beschikbaarheid medewerkers   i check clear check check check
Controle bezetting i check clear check check check
Diensten herhalen   i clear clear clear check check
Platform
API   i check clear check check check
Cloud i check clear check check check
Sandbox i clear clear clear check check
Server i check check clear clear check
Zelflerende software i clear clear clear clear clear
Prijsmodel
Abonnement i check clear check check check
Eenmalig betalen i clear
Freemium i clear
Gratis proefaccount i check clear check check clear
Op aanvraag i clear check check clear clear
Per eenheid i
Productieplanning
Inzicht in capaciteit i check clear check clear
MRP i clear clear clear clear
Plannen van productie i check clear clear clear
Simulatie i clear clear clear clear
Stuklijstbeheer i clear clear clear clear
Uitbesteding van activiteiten i check clear clear clear
Projectmanagement
Inboeken van inkoopfacturen op projecten i check check check clear
Nieuwe project sjablonen maken i clear clear check check
Project sjablonen i clear clear check check
Projectbeheer i check check check check
Projecten planning i check check check check
Projecten verdelen in fases i clear clear check check
Tariefstructuur i clear clear check check
Teambeheer i clear clear clear check
Timetracking   i check clear check check
Budgetbewaking   i check check check check
Rittenregistratie
Ritten registreren i clear check clear check
Track and trace i clear clear clear clear
Automatische rittenregistratie i clear clear clear clear
Factureren van ritten i clear check clear check
Sales
Lead management i clear clear check check
Live chat i check clear clear clear
Openstaande tegoedbonnen i clear clear clear clear
Personalisatie i clear clear check clear
Q&A knowledge base i clear clear clear clear
Sales proces verdelen in fases i clear clear check check
Spaarprogramma’s   i clear clear clear clear
Tegoedbonnen i clear clear clear clear
Tracking i clear clear clear check
Analyseer conversies   i clear clear clear clear
Email en marketingcampagnes maken   i clear clear clear check
Software categorie
Analyse en rapportage i
Bezorging i
Boekhouding i
CRM i clear clear check clear
Debiteurenbeheer i
Declaratie i
Digitaal ondertekenen i
Document management i
EPD i
ERP i
Facturatie i
Factuurverwerking i
Fiscaal i
Flexibele verloning i
Helpdesk i
HRM i
Integratie software i
Jaarrekening i
Kassa i
Kwaliteitsmanagement i
Offerte i
Opleidingsmanagement
Personeelsplanning i clear
Procesmanagement i
Productconfiguratie i
Productieplanning i clear
Projectmanagement i check check check check check
Recruitment i
Reservering i
Rittenregistratie i
Salarisadministratie i
Sales i
Servicemanagement i
Talentmanagement i
Urenregistratie i clear clear check check clear
Verlof en verzuim i
Voorraadbeheer i
Webshop i
Werkbonnen i
Taakbeheer
Externe partij login   i clear clear check check check
Status van lopende taken i check check check check check
Taken overzicht i