clear
clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. Hiervoor bieden wij een aantal hulpmiddelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

  • Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

close
FILTERS
Prijzen expand_less
i
i
i
i
i
i
Branche expand_less
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
Alle opties
Type organisatie expand_less
i
i
i
i
i
i
i
Alle opties
Aantal medewerkers expand_more
Taal interface expand_more
Jaarrekening expand_more
Fiscaal expand_more
Analyse en Rapportage expand_more
Kwaliteitmanagement expand_more

Selectie aanscherpen

Jaarrekening Software Vergelijken

Helaas op deze pagina bevinden zich nog geen softwarepakketten. Wil je toch weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en we helpen je graag!

2 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
iWaarom een software demo?
done 120 dagen proefperiode
done Jaarrekening samenstellen
done Toegankelijk via alle systemen
iWaarom een software demo?
done 30 dagen proefperiode
done Onbeperkt administraties
done inclusief bankkoppelingen