• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

• Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Software demonstratie

• 09-05-2020
  • 09:00
  • 2 minuten

Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig één of meerdere software demonstraties aan. Een software demonstratie is om de volgende redenen belangrijk:

• Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
  • Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
  • Leer de mensen achter de software kennen
  • Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
  • Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
  • Ontvang een gratis checklist voor het selecteren van software van SoftwareWatcher
  • Ontdek of de software bij je bedrijf past

Een software demonstratie kan dus een waardevolle bijdrage zijn om te bepalen of de software bij je bedrijf past.

Hoe vraag je een software demonstratie aan?

Een software demonstratie aanvragen bij SoftwareWatcher kan op twee manieren:

1. Via een vergelijkingspagina:

Software demonstratie aanvragen op vergelijkingspagina

emoji_objects

Vraag meerdere software demonstraties tegelijk aan

Bespaar tijd en vraag meerdere software demonstraties tegelijk aan van de software waarin je geïnteresseerd bent.

2. Via de profielpagina van de software leverancier:

Software demonstratie aanvragen profiel pagina

Wanneer je een software demonstratie aanvraagt dien je alleen nog de volgende gegevens in te voeren:

• Naam
  • E-mail
  • Telefoonnummer
  • De branche waarin je actief bent
  • Het aantal medewerkers/gebruikers van de software
  • Eventueel een opmerking/vraag over de software (demonstratie)

Software demonstratie aanvragen invoeren gegevens

Wat kan ik na het aanvragen van software demonstratie verwachten?

Na het aanvragen van een software demonstratie kunnen software leverancier contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Software selecteren

Wil je graag hulp bij het vinden van geschikte software? Start dan nu de softwareselectie tool met de "softwareselectie" knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.