SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Software vergelijken

• event08-05-2020
  • schedule13:00
  • timer1 minuut

SoftwareWatcher maakt software vergelijken mogelijk op een eenvoudige en onafhankelijke manier. Een handige tool die je hiervoor gratis kunt gebruiken is onze softwareselectie tool. Zie hiervoor de gele knop rechts bovenin. Wanneer je de softwareselectie tool doorlopen hebt kun je starten met het vergelijken van software die bij je bedrijf past.

Vergelijken van software

Met SoftwareWatcher is het eenvoudig om zoekresultaten met elkaar te vergelijken door het vakje "Vergelijk" aan te vinken. Zie onderstaande afbeelding:

Software vergelijken

Wanneer je de bedrijfssoftware hebt geselecteerd die je met elkaar wilt vergelijken en rechts onderin op "Vergelijken" hebt geklikt krijg je een soortgelijk overzicht als onderstaande afbeelding.

Software vergelijken

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van software? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je erachter komen of jouw software koppelt met je huidige software systemen? Klik dan op de knop "Bekijk categorieën", kies een software categorie en vergelijk alle software.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte softwaresysteem? Start dan de softwareselectie met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.