• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

• Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Software vergelijken

• 08-05-2020
  • 13:00
  • 1 minuut

SoftwareWatcher maakt software vergelijken mogelijk op een eenvoudige en onafhankelijke manier. Een handige tool die je hiervoor gratis kunt gebruiken is onze softwareselectie tool. Zie hiervoor de gele knop rechts bovenin. Wanneer je de softwareselectie tool doorlopen hebt kun je starten met het vergelijken van software die bij je bedrijf past.

Vergelijken van software

Met SoftwareWatcher is het eenvoudig om zoekresultaten met elkaar te vergelijken door het vakje "Vergelijk" aan te vinken. Zie onderstaande afbeelding:

Software vergelijken

Wanneer je de bedrijfssoftware hebt geselecteerd die je met elkaar wilt vergelijken en rechts onderin op "Vergelijken" hebt geklikt krijg je een soortgelijk overzicht als onderstaande afbeelding.

Software vergelijken

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van software? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je erachter komen of jouw software koppelt met je huidige software systemen? Klik dan op de knop "Bekijk categorieën", kies een software categorie en vergelijk alle software.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte softwaresysteem? Start dan de softwareselectie met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.