Wat is declaratie software?

• event28-02-2020
  • schedule11:00
  • timer1 minuut

Declaratie software maakt het proces van declareren eenvoudig en volledig digitaal. Met een mobiele app declareren medewerkers betalingen en onkosten bij de werkgever. Bonnen bewaren, controleren of in de administratie verwerken is niet meer nodig. Wanneer medewerkers een zakelijke lunch of brandstofkosten betalen maken ze met de mobiele declaratie app een foto van de bon. Het declaratie software koppelt de bon automatisch aan de financiële transactie en na controle met één klik ingeboekt in de financiële administratie.

Wat is een declaratiesysteem

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een declaratie software? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "declaratie software vergelijken" hieronder en vergelijk alle declaratie software.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante declaratie functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.