• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

• Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Wat is digitaliseren?

• 13-05-2020
  • 19:00
  • 1 minuut

Digitaliseren is het omzetten van informatie en/of handelingen naar een digitale vorm. Voor bedrijven betekent dit het automatiseren van processen met behulp van software, met als doel om efficiënter te werken. Ook het verbeteren van bestaande digitale processen is een vorm van digitaliseren van een bedrijf. Bestaande digitale processen worden namelijk verder gedigitaliseerd door nieuwe technologische ontwikkelingen. Hierdoor worden processen nog efficiënter ingericht en zijn er minder handmatige handelingen nodig.

Een digitaal tijdperk

We leven in een digitaal tijdperk waarin de technologische veranderingen steeds sneller gaan. Dit geld ook voor bedrijven en daarom is het belangrijk om nieuwe kansen omtrent digitaliseren in de gaten te houden. Je wilt namelijk niet achter blijven op de concurrentie.

SoftwareWatcher staat dagelijks op de uitkijk om de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware in de gaten te houden. Vandaar de naam van platform: "SoftwareWatcher". Door gebruik te maken van ons platform hoef je zelf niet op zoek naar nieuwe digitale oplossingen voor je bedrijf.

Wat is digitaliseren

Digitaliseren van je bedrijf

Wil jij je bedrijf (verder) digitaliseren en ben je overtuigd van de meerwaarde van software voor je bedrijf? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante kenmerken en software functionaliteiten en vergelijk alle software voor je bedrijf.

Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.