• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

• Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Wat is DMS?

• 28-02-2020
  • 22:00
  • 1 minuut

DMS staat voor Document Management Systeem en hiermee worden alle documenten in een bedrijf centraal opgeslagen. De software zorgt ervoor dat deze documenten makkelijk vindbaar zijn, dat medewerkers tegelijk in documenten kunnen werken en dat er automatisch nieuwe versies worden opgeslagen.

Wat is DMS en vergelijken

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een DMS? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "document management systeem vergelijken" hieronder en vergelijk alle DMS.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante DMS functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.