SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Wat is een HRM systeem?

• event28-02-2020
  • schedule22:00
  • timer2 minuten

HRM staat voor Human Resource Management en een HRM systeem automatiseert personeelszaken zoals het aanvragen van verlof, declaraties en bruikleen. Ook wordt hierin het personeelsdossier bijgehouden zoals contracten, beoordelingen, loonstroken en andere belangrijke formulieren.

Wat is een HRM systeem en vergelijken

HRM functionaliteiten

In dit overzicht staat een uitleg van de functionaliteiten van een HRM systeem. Leer alles over HRM systemen en kom erachter welke functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

• Arbeidsovereenkomst generator

Het automatisch genereren van een arbeidsovereenkomst.

• Contractbeheer medewerkers

Vastleggen van contractgegevens. De software houdt automatisch contractuele bepalingen bij.

• Digitaal personeelsdossier

De software maakt het eenvoudig om een digitaal personeelsdossier bij te houden.

• Employee self service middels een mobiele app

Mogelijkheid om als medewerker zelf bepaalde HR-zaken te regelen middels een app. Hierbij kan gedacht worden aan het opvragen van salarisstroken, aanvragen van verlof en het inzien van vakantie-uren.

• Employee self service

Mogelijkheid om als medewerker zelf bepaalde HR-zaken te regelen. Hierbij kan gedacht worden aan het opvragen van salarisstroken, aanvragen van verlof en het inzien van vakantie-uren.

• Genereren van een organogram

Op basis van ingevoerde gegevens van medewerkers en afdelingen wordt een organogram gegenereerd.

• Inkoop aanvragen

Medewerkers kunnen diensten en goederen aanvragen.

• Manager selfservice

Mogelijkheid om als manager zelf bepaalde HR zaken te regelen. Dit kunnen bijvoorbeeld zaken zijn zoals het goedkeuren van verlof en/of het beheren van het personeelsdossier.

• Manager selfservice middels een mobiele app

Mogelijkheid om als manager zelf bepaalde HR zaken te regelen middels een mobiele app. Dit kunnen bijvoorbeeld zaken zijn zoals het goedkeuren van verlof en/of het beheren van het personeelsdossier.

• Medewerkersprofielen

Inzicht in de medewerkersprofielen binnen de organisatie. Hierin staat bijvoorbeeld informatie over de opleidingen, competenties, kennis en expertise.

• Meerdere verlof soorten

In de software zijn meerdere soorten verlof mogelijk zoals wettelijke- en bovenwettelijke vakantie uren, ATV en overuren.

• Sjablonen functie profielen

De mogelijkheid om meerdere sjablonen aan te maken ten aanzien van functie profielen.

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een HRM systeem? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "HRM software vergelijken" hieronder en vergelijk alle HRM systemen.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante HRM functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.