• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

• Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Wat is een HRM systeem?

• 28-02-2020
  • 22:00
  • 2 minuten

HRM staat voor Human Resource Management en een HRM systeem automatiseert personeelszaken zoals het aanvragen van verlof, declaraties en bruikleen. Ook wordt hierin het personeelsdossier bijgehouden zoals contracten, beoordelingen, loonstroken en andere belangrijke formulieren.

Wat is een HRM systeem en vergelijken

HRM functionaliteiten

In dit overzicht staat een uitleg van de functionaliteiten van een HRM systeem. Leer alles over HRM systemen en kom erachter welke functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

• Arbeidsovereenkomst generator

Het automatisch genereren van een arbeidsovereenkomst.

• Contractbeheer medewerkers

Vastleggen van contractgegevens. De software houdt automatisch contractuele bepalingen bij.

• Digitaal personeelsdossier

De software maakt het eenvoudig om een digitaal personeelsdossier bij te houden.

• Employee self service middels een mobiele app

Mogelijkheid om als medewerker zelf bepaalde HR-zaken te regelen middels een app. Hierbij kan gedacht worden aan het opvragen van salarisstroken, aanvragen van verlof en het inzien van vakantie-uren.

• Employee self service

Mogelijkheid om als medewerker zelf bepaalde HR-zaken te regelen. Hierbij kan gedacht worden aan het opvragen van salarisstroken, aanvragen van verlof en het inzien van vakantie-uren.

• Genereren van een organogram

Op basis van ingevoerde gegevens van medewerkers en afdelingen wordt een organogram gegenereerd.

• Inkoop aanvragen

Medewerkers kunnen diensten en goederen aanvragen.

• Manager selfservice

Mogelijkheid om als manager zelf bepaalde HR zaken te regelen. Dit kunnen bijvoorbeeld zaken zijn zoals het goedkeuren van verlof en/of het beheren van het personeelsdossier.

• Manager selfservice middels een mobiele app

Mogelijkheid om als manager zelf bepaalde HR zaken te regelen middels een mobiele app. Dit kunnen bijvoorbeeld zaken zijn zoals het goedkeuren van verlof en/of het beheren van het personeelsdossier.

• Medewerkersprofielen

Inzicht in de medewerkersprofielen binnen de organisatie. Hierin staat bijvoorbeeld informatie over de opleidingen, competenties, kennis en expertise.

• Meerdere verlof soorten

In de software zijn meerdere soorten verlof mogelijk zoals wettelijke- en bovenwettelijke vakantie uren, ATV en overuren.

• Sjablonen functie profielen

De mogelijkheid om meerdere sjablonen aan te maken ten aanzien van functie profielen.

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een HRM systeem? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "HRM software vergelijken" hieronder en vergelijk alle HRM systemen.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante HRM functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.