SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Wat is een kassasysteem?

• event28-02-2020
  • schedule16:00
  • timer2 minuten

Met een kassasysteem reken je producten of diensten digitaal af. Vaak is dit volledig digitaal met een mobiel apparaat maar kan ook gecombineerd worden met een fysiek kassasysteem.

Wat is een kassasysteem

Kassa functionaliteiten

In dit overzicht staat een uitleg van de functionaliteiten van een kassasysteem.

• Afhaal- en bezorgservice

Verwerken van afhaal- en bezorg orders in het kassasysteem.

• Barcode scanner gebruiken

Scan de artikelen in met een barcode scanner.

• Beheren van een kassasysteem

Het registreren en beheren van verkochte producten in een systeem.

• Bonnen printen

De mogelijkheid om een bonnen printer aan te sluiten en deze aan te sturen vanuit de software.

• Digitale kassabon

Mogelijkheid om een digitale kassabon naar de klant te versturen via een email.

• Koppeling met bezorgdiensten

Automatische koppeling met bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd.nl en Uber Eats.

• Logo op de kassabon

Het bedrijfslogo kan op de kassabon worden weergegeven.

• Meerdere winkels

Eén centraal beheerssysteem om meerdere kassa’s tegelijk aan te sturen.

• Offline doorwerken

De kassa kan offline gebruikt blijven worden.

• Plattegrond (tafels) beheren

Mogelijkheid een eigen (tafel) plattegrond te maken/beheren.

• Self-Order menu

Klanten kunnen direct aan de tafel bestellen en de bestellingen gaan direct door naar de keuken.

• Splitsen van betaling

De rekening van een klant kan eenvoudig gesplitst worden met de software.

• Tafels splitsen

Met de software is het mogelijk om tafels te splitsen.

• Verhuur van artikelen met of zonder borg

Verhuren van artikelen is mogelijk in het kassasysteem. Ook kan dit gecombineerd worden met borg.

• Waarschuwing bediening

Er kan een waarschuwing worden gegeven aan de bediening. Dit is handig wanneer een klant bijvoorbeeld te lang moet wachten of als er een bestelling is vergeten.

• Wisselgeld weergeven

Wisselgeld weergeven bij het afrekenen.

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een kassasysteem? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "kassa software vergelijken" hieronder en vergelijk alle kassasystemen.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante kassa functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.