SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Wat is een reserveringssysteem?

• event28-02-2020
  • schedule20:00
  • timer1 minuut

Met reservering software automatiseer je het reserveringsproces vanaf de boeking op de website tot aan het einde van het verblijf van de bezoeker. De software houdt hierbij rekening met de beschikbaarheid, wensen en eisen van bezoekers en met boekingen via andere touroperators.

Wat is een reserveringssysteem en vergelijken

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een reserveringssysteem? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "reservering software vergelijken" hieronder en vergelijk alle reserveringssystemen.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante reservering software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Maak gebruik van de vele voordelen van SoftwareWatcher en ontvang een gratis prijsvergelijking en een branche checklist bij het aanvragen van een software demonstratie.