• Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

• Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

• Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Wat is tijdregistratie software?

• 29-02-2020
  • 00:00
  • 2 minuten

Met tijdregistratie software registreren medewerkers de tijd die is besteed aan een activiteit. Hierdoor hou je overzicht welke werkzaamheden medewerkers verrichten en wanneer ze dit doen. Het registeren van tijd kan in minuten, uren of dagdelen.

Wat is tijdregistratie software en vergelijken

Functionaliteiten van tijdregistratie

In dit overzicht staat een uitleg van alle functionaliteiten van tijdregistratie software. Leer alles over tijdregistratie software en kom erachter welke functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

• Accorderen van uren

Projectleiders kunnen gemaakte uren accorderen.

• Activiteitstimer

Digitale timer voor nauwkeurige tijdregistratie.

• Afwezigheidregistratie

Medewerkers kunnen zelf afwezigheid opgeven of aanvragen.

• Automatische tijdregistratie

Het automatisch bijhouden van tijd wanneer medewerkers bezig zijn met documenten, emails en meetings.

• Automatisch tijd matchen aan klant

Het bijhouden van tijd wanneer medewerkers bezig zijn met documenten, emails en meetings en deze automatisch matchen aan een klant.

• Cao regels

Cao-regels zijn automatisch gekoppeld aan de tijdregistratie van medewerkers. Medewerkers weten dan wanneer ze pauze moeten nemen of wanneer het maximaal aantal uren is bereikt.

• Externe urenvalidatie

Geboekte uren kunnen beoordeeld en gecontroleerd worden door een klant.

• Inklokken

Medewerkers kunnen inklokken middels een inkloksysteem.

• Inzicht in urensaldo's

Medewerkers hebben inzicht in urensaldo's zoals wettelijke- en bovenwettelijke vakantie uren, ATV en overuren.

• Plus- en minuren

De plus- en minuren van de medewerkers worden automatisch bijgehouden.

• Urenregistratie per project

Het registreren van uren per project

• Urenregeistratie personeel

Uren van het personeel kunnen geregistreerd worden.

• Uren registreren via een mobiele app

Uren van het personeel kunnen geregistreerd worden middels een mobiele app.

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van tijdregistratie software? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "urenregistratie software vergelijken" hieronder en vergelijk alle tijdregistratie software.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante tijdregistratie functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.