clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Samenwerking met SNN

Nieuw verdienmodel

In samenwerking met SNN en steun van het EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) heeft SoftwareWatcher een nieuw verdienmodel ontwikkeld. Hieronder een korte beschrijving van het project:

SoftwareWatcher.nl is een vergelijkingswebsite voor bedrijfssoftware, ook wel platform genoemd. De afgelopen jaren hebben platformen verschillende branches volledig veranderd, denk bijvoorbeeld aan Independer, Airbnb, TheFork (voormalig Iens) en Booking.com. Platformen zorgen ervoor dat vraag en aanbod op een efficiënte manier bij elkaar komen. Dit doen ze door middel van filters om de specifieke voorkeuren van een bezoeker in kaart te brengen. Door vervolgens een goed vergelijkend overzicht te bieden kan een bezoeker op een platform snel een aanbieder uitkiezen die perfect bij hem/haar past.  SoftwareWatcher.nl is actief in de business softwarebranche. Softwarewatcher.nl brengt dus softwareontwikkelaars en bedrijven die business software zoeken samen. Alle platformen maken gebruik van verschillende verdienmodellen. Het huidige (inmiddels oude) verdienmodel van SoftwareWatcher.nl was niet meer toekomstbestendig. Middels dit project hebben we een nieuw verdienmodel ontwikkeld en ondergebracht in de organisatie.

Afbeeldingsresultaat voor snn logo .