clear
clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. Hiervoor bieden wij een aantal hulpmiddelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de selectietool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Implementeren van software
  • Na de softwareselectie moet je de software implementeren in je bedrijf. Software implementeren is een lastig traject en veel implementatietrajecten mislukken. Om hiervan een succes te maken ontvang je van ons een gratis en eenvoudig stappenplan voor het implementeren van software bij het aanvragen van een software demonstratie. SoftwareWatcher helpt je dus ook na de softwareselectie verder om je bedrijf te digitaliseren.

  • Persoonlijke hulp
  • Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het selecteren van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Samenwerking SNN

Nieuw verdienmodel

In samenwerking met SNN en steun van het EFRO (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) heeft SoftwareWatcher een nieuw verdienmodel ontwikkeld. Hieronder een korte beschrijving van het project:

SoftwareWatcher.nl is een vergelijkingswebsite voor bedrijfssoftware, ook wel platform genoemd. De afgelopen jaren hebben platformen verschillende branches volledig veranderd, denk bijvoorbeeld aan Independer, Airbnb, TheFork (voormalig Iens) en Booking.com. Platformen zorgen ervoor dat vraag en aanbod op een efficiënte manier bij elkaar komen. Dit doen ze door middel van filters om de specifieke voorkeuren van een bezoeker in kaart te brengen. Door vervolgens een goed vergelijkend overzicht te bieden kan een bezoeker op een platform snel een aanbieder uitkiezen die perfect bij hem/haar past.  SoftwareWatcher.nl is actief in de business softwarebranche. Softwarewatcher.nl brengt dus softwareontwikkelaars en bedrijven die business software zoeken samen. Alle platformen maken gebruik van verschillende verdienmodellen. Het huidige (inmiddels oude) verdienmodel van SoftwareWatcher.nl was niet meer toekomstbestendig. Middels dit project hebben we een nieuw verdienmodel ontwikkeld en ondergebracht in de organisatie.

Afbeeldingsresultaat voor snn logo .             Logo Europese Unie