clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

 • Softwareselectie tool
 • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

 • Gratis advies van een software expert
 • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

CRM software voor de zakelijke dienstverlening vergelijken

 • event01-03-2020
 • schedule12:00
 • timer4 minuten

Streef jij ernaar efficiënter te werken met behulp van CRM software voor de financiële dienstverlening? Wil je alle software vergelijken en selecteren die bij je bedrijf past en ben je benieuwd naar de gratis en eenvoudige softwareselectie tool van SoftwareWatcher? Lees dan dit artikel.

 

CRM software voor de financiële dienstverlening vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software vergelijken en selecteren voor de financiële dienstverlening. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten in de financiële dienstverlening. Klik op de gele knop bovenaan deze pagina om de softwareselectie tool te starten.

Mocht je nog niet weten welke software functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw bedrijf of wil je eerst kijken welke software beschikbaar is, dan kun je de vragenselectie eerst overslaan en hier alle CRM software voor de financiële dienstverlening met elkaar vergelijken

 

De 7 voordelen van CRM software voor de financiële dienstverlening

CRM software voor de financiële dienstverlening helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het CRM proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

 

CRM software voor de zakelijke dienstverlening vergelijken

 

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
 6. Ontvang een gratis checklist voor het selecteren van software van SoftwareWatcher
 7. Ontdek of de software bij je bedrijf past

 

Ontdek de beste software functionaliteiten voor de financiële dienstverlening

Wil je de belangrijkste software functionaliteiten voor de financiële dienstverlening ontdekken en ben je benieuwd welke software functionaliteiten voor jouw bedrijf van belang zijn? Door onze expertise op het gebied van bedrijfssoftware weten wij van iedere branche welke software functionaliteiten belangrijk zijn. Bij aanvraag van één of meerdere software demonstraties ontvang je daarom van SoftwareWatcher een gratis checklist met de belangrijkste software functionaliteiten in de financiële dienstverlening (branche checklist). Met deze handige branche checklist selecteer je eenvoudig de beste software voor je bedrijf.

 

CRM software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

 

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van CRM software voor de zakelijke dienstverlening? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "CRM software vergelijken" hieronder en vergelijk alle CRM software.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante CRM functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

emoji_objects

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. SoftwareWatcher is altijd gratis
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Ontvang een checklist met de belangrijkste punten waar je op moet letten tijdens een software demonstratie
 7. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van software
 8. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 9. Ontvang de branche checklist om erachter te komen of de software geschikt is voor jouw bedrijf
 10. Vergelijk prijzen met de uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
Gripp Teamleader Efficy CRM AFAS Software ERP
GrippTeamleaderEfficy CRMAFAS Software ERP
Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen
Beoordeling (5.0)5.0 (5.0)5.0 (4.7)4.7
Aantal medewerkers
1 tot 5 medewerkers check check check clear
6 tot 10 medewerkers check check check check
11 tot 25 medewerkers check check check check
26 tot 50 medewerkers check check check check
51 tot 75 medewerkers check clear check check
76 tot 100 medewerkers check clear check check
101 tot 150 medewerkers check clear check check
151 tot 200 medewerkers check clear check check
201 tot 250 medewerkers check clear check check
251 tot 300 medewerkers check clear check check
301 tot 350 medewerkers check clear check check
351 tot 400 medewerkers check clear check check
401 tot 500 medewerkers check clear check check
500 of meer medewerkers check clear check check
Analyse en rapportage
Kasstroomoverzicht i check clear clear check
Kostenplaats rapportages i check clear clear check
Kostenprognoses check clear clear check
Medewerker productiviteit i check check clear check
Omzet prognoses i check check check check
Omzet rapportages i check check check check
Omzet rapportages per medewerker i check clear check check
Omzet verdeling klantenportefeuille i check clear check check
Onderhandenwerk positie i check clear clear check
Opleidingsrapportages i clear clear clear check
POP rapportages i clear clear clear check
Prognose balans check clear clear check
Prognose kasstroomoverzicht check clear clear check
Prognose resultatenrekening check clear clear check
Project resultaten check check check check
Resultatenrekening i check clear clear check
Verzuimrapportages   i check check clear check
Balans i check clear clear check
Benchmark   i clear clear clear clear
Bezettingsgraad rapportages clear clear clear check
Calamiteitenregistratie i clear clear clear check
Doorrekenen van scenario’s   i clear clear clear check
Drillthrough   i clear clear clear check
Financiële ratio's i clear clear clear check
HR rapportages i clear check clear check
Beveiliging
Back ups i check check check check
Beveiliging en toegang op IP-adres i check clear check check
Data opslag in Europa  i check check check check
Flexibele gebruikersrechten   i check check check check
Single Sign On (SSO) i check clear check check
Twee-factor-authenticatie i check check check check
Boekhouden
Invoeren van financiële boekingen i check clear check
Kasstroomoverzicht i check clear clear check
Keurmerk i clear clear check
Kostenplaatsen gebruiken i check clear check
Kostenplaats rapportages i check clear clear check
Periodes vergrendelen i clear clear check
Periodeverdeling op facturen i clear clear check
Rekening courant module i clear clear check
Resultatenrekening i check clear clear check
RGS i clear clear check
Vreemde valuta i clear clear check
Accountancyportaal   i check clear check
Activa module i check clear check
Balans i check clear clear check
Bankafschriften inlezen   i check clear check
Betaalservice module i clear clear check
Boekingsvoorstellen bankafschrift i check clear check
Crediteurenbeheer   i check clear check
Doorklikken tot aan de factuur   i check clear check
Eindejaars checklist i clear clear check
Gebroken boekjaar i clear clear check
Jaarrekening genereren i clear clear check
Branche
Overheid i check check check check
Zakelijke dienstverlening i check check check check
Zorg i clear check check check
Bouw en installatie i check check check check
Facilitaire dienstverlening i check clear check check
Horeca i check clear check check
IT i check check check check
Maatschappelijke dienstverlening i check check check check
Retail i clear clear check check
Farma en Chemie i check clear check check
Accountancy i check clear check check
Agro sector i check clear check check
Automotive i check clear check check
Educatie i check check check check
Handel i check check check check
Industrie i check clear check check
Logistiek i check clear check check
Media i check check check check
Petrol markt i clear clear check check
Productie i clear check check check
Recreatie i check check check check
Uitzendbranche i check clear check check
Vastgoedsector i check clear check check
Webwinkels i clear check check check
Budget per gebruiker per maand
€1 tot €5 clear clear clear clear
€5 tot €10 clear clear clear clear
€10 tot €25 clear clear clear clear
€25 tot €50 clear clear clear clear
€50 tot €75 clear clear clear clear
€75tot €100 clear clear clear clear
€100 of meer clear clear clear clear
Communicatie
Bezoekersregistratie i clear check check check
Communicatie via software i check clear check check
Delen van nieuwsberichten clear check check check
Interne chat i check clear check check
Logboek i check check check check
Online agenda i check check check check
Processignalen i check clear check check
Tijdlijn i check check check check
CRM
Mobiele app i check check check check
Dossierbeheer   i clear check check check
Meerdere contactpersonen i check check check check
Klantportaal i check check check check
KvK koppeling   i check check check check
Omzet verdeling klantenportefeuille i check clear check check
Registreren van klantnotities i check check check check
Relatiebeheer i check check check
Relaties categoriseren i check check check check
Visitekaartjes scannen i clear check check check
Contractbeheer i check check check check
E-mailintegratie   i check check check check
Inzicht klanthistorie i check check check check
Debiteurenbeheer
Oninbare factuur i clear clear clear check
Beheren van debiteuren   i check check clear check
Betalingsherinneringen  i check check clear check
Betalingsregeling i clear check clear check
Cash forecasting   i check clear clear check
Debiteurendossier i clear check clear check
Debiteurnotities i clear check clear check
Dialoog op factuurniveau i clear check clear check
Declaraties
Kilometerdeclaraties   i check
Onkostendeclaraties i check
Real time valuta conversie i clear
Status bekijken van declaraties i check
Accorderingsworkflow   i check
Automatische buitenlandse btw teruggave i clear
Automatische kilometer berekening i check
Business trips aanvragen i check
Creditcard integratie i clear
Declaraties accorderen via een app i check
Declaraties kostenplaatsen i check
Declareren via een app   i check
Feedback notities i check
Digitaal ondertekenen
Juridisch rechtsgeldig i check check check
Meerdere documenten   i clear check check
Meerdere ondertekenaars i clear clear check
Meesturen van bijlagen i check check check
Voortgang ondertekenen i clear check check
Authenticatiemethode i check clear check
Digitale handtekening i check check check
Documentbeheer
Formulieren en sjablonen i check clear check
Opslaan van documenten i clear check check
Facturatie
Ideal op de factuur i check check clear clear
Kortingen en totalen op facturen i check check clear check
Kostensoorten op factuur i clear check clear check
Nacalculatie facturatie i check check clear check
Online factuur i check check clear check
Opstellen van facturen   i check check check check
Paypal op de factuur i check check clear clear
Periodieke facturatie i check check check check
Self-billing i clear clear clear clear
Toevoegen bijlage i check check clear check
UBL factureren i check check clear check
Verzamelfactuur opstellen i check check clear check
Btw tarieven toepassen i check check clear check
Concept facturen opslaan i check check clear check
Creditfacturen i check check check check
Eigen huisstijl op factuur i check check check check
Facturen inplannen i check check clear check
Factureren in meerdere talen i clear check check check
Factureren met abonnementen   i check check check check
Factureren met een vaste prijs i check check check check
Factureren met staffelprijzen i check check clear check
Factureren naar klantgroepen i clear check clear check
Factuur sjablonen gebruiken i check check check check
Factuurverwerking
Meerdere facturen aanleveren i clear clear check
Meerdere facturen in één keer verwerken i check clear check
Online archief i check clear check
Splitsen en samenvoegen   i clear clear check
Status bekijken van factuur check clear check
UBL facturen verwerken i check clear check
Accorderen via een mobiele app i clear clear check
Automatische boekingsvoorstellen i check clear check
Autorisatie regels i clear clear check
Autorisatie workflow i clear clear check
Facturen digitaal aanleveren i check clear check
Factuur matchen aan ontvangsten i check clear check
Factuur notities i check clear check
Herkennen facturen i check clear check
Inleveren via een mobiele app   i check clear check
Fiscaal
IB aangifte i check
Inzicht KOR i check
Opgaaf ICP  i check
PKIoverheid-certificaat   i check
Suppletie omzetbelasting   i check
Uitstelregeling   i check
Voorlopige aanslag IB aangifte i check
Voorlopige aanslag VPB aangifte i check
VPB aangifte i check
Aangifte dividendbelasting i check
Aangifte loonheffing i check
BTW aangifte   i check
BTW overzicht   i check
HRM
Medewerkersprofielen i check check check
Meerdere verlof soorten i clear check check
MSS i clear clear check
MSS app i clear clear check
POP rapportages i clear clear clear check
Sjablonen functie profielen i clear clear check
Arbeidsovereenkomst generator i clear clear check
Bedrijfseigendommen aanvragen i clear clear check
Calamiteitenregistratie i clear clear clear check
Contractbeheer medewerkers i clear clear check
Digitaal personeelsdossier   i clear clear check
ESS i clear clear check
Genereren van een organogram i clear clear check
HR rapportages i clear check clear check
Mobiele app i clear clear check
Implementatie kosten
€0 clear clear clear clear
€1 tot €100 clear clear clear clear
€100 tot €500 clear clear clear clear
€20.000 of meer clear clear clear clear
€5.000 tot €20.000 clear clear clear clear
€500 tot €5.000 clear clear clear clear
Kwaliteitmanagement
Klachtregistratie i clear clear check check
Procesbeschrijvingen   i clear clear clear check
Registreren van inspecties i clear clear clear check
Verbetervoorstellen i clear clear clear check
Werkinstructies   i clear clear clear check
Offerte
Groeperen van producten i clear clear clear check
Kortingen en totalen i check check check check
Offerte omzetten in factuur   i check check check check
Offerte online accepteren   i check check check check
Offerte sjablonen i check check check check
Omzetten offerte naar contract i check check check check
Omzetten offerte naar project i check check check check
Online beschikbaar i check clear
Opstellen van offertes   i check check check check
Overzicht offerte status i check check check check
Tonen van 3D visualisaties i clear clear clear clear
Versiebeheer i check check check check
Voorcalculatie i check check clear check
Algemene voorwaarden i check check check check
Eigen huisstijl op offertes i check check check check
Online offerte dialoog i clear check check check
Opleidingsmanagement
Inkoopkosten opleidingen i check
Inzicht in studievoortgang i check
Opleiding registratie i check
Opleidingen beheren i check
Opleidingen plannen i check
Opleidingsmanagement van medewerkers i check
Opleidingsrapportages i clear clear clear check
Website koppeling i clear
Werken met studiemateriaal i check
Evaluatie van opleidingen i check
Personeelsplanning
Inwerkschema's i clear clear clear
Meerdere locaties/afdelingen i clear check check
Open diensten i clear clear clear
Oproep meldingen i clear clear clear
Pauzes berekenen   i clear check check
Plannen op basis van budget i check clear clear
Plannen op verwachte loonkosten i clear clear clear
Roosters maken  i clear check check
Toeslagen i clear clear check
Weersverwachting   i clear clear clear
Werktijden/diensten ruilen   i clear check clear
Beschikbaarheid medewerkers   i check check check
Diensten herhalen   i clear check check
Optimale bezetting i check clear clear
Platform
Cloud i check check check check
API   i check check check check
Sandbox i clear clear clear clear
Server i clear check clear clear
Zelflerende software i clear clear clear clear
Prijsmodel
Abonnement i check check check check
Eenmalig betalen i clear clear clear clear
Freemium i clear clear clear clear
Gratis proefaccount i check check clear clear
Op aanvraag i check clear clear check
Per eenheid i clear clear clear clear
Productieplanning
MRP i clear clear clear
Plannen van productie i clear clear clear
Simulatie i clear clear clear
Stuklijstbeheer i clear clear clear
Uitbesteding van activiteiten i clear clear clear
Capaciteit planning i check clear clear
Projectmanagement
Capaciteit planning i check clear clear
Inkoopfacturen op projecten i check check clear check
Medewerker productiviteit i check check clear check
Nieuwe project sjablonen maken i check check check check
Onderhandenwerk positie i check clear clear check
Project fases i check check check check
Project resultaten check check check check
Project sjablonen i check clear check check
Projectbeheer i check check check check
Projecten planning i check check check clear
Tariefstructuur i check check check check
Teambeheer i clear check check check
Timetracking   i check check check clear
Bezettingsgraad rapportages clear clear clear check
Budgetbewaking   i check check check check
Reservering
In- & uitchecken   i clear
Koppeling met touroperators i clear
Reserveringssysteem   i clear
Annuleren i clear
Beschikbaarheid   i clear
Rittenregistratie
Ritten registreren i clear clear check
Track and trace i clear clear clear
Automatische rittenregistratie i clear clear clear
Factureren van ritten i clear clear check
Salaris
Koppeling loonschalen   i check
Proforma   i check
TWK berekeningen i check
WKR   i check
Automatische trede verhoging   i check
Digitale loonstrook   i check
Eigen regelingen toevoegen i check
Salaris betaalbestand i check
Sales
Lead management i check check check check
Live chat i clear check check clear
Openstaande tegoedbonnen i clear clear clear check
Personalisatie i check check check check
Q&A knowledge base i clear clear clear check
Sales proces verdelen in fases i check check check check
Spaarprogramma’s   i clear clear clear clear
Tegoedbonnen i clear clear clear check
Tracking i clear check clear clear
Analyseer conversies   i clear check check check
Email en marketingcampagnes maken   i clear check check check
Servicemanagement
Installed base management i check
Registreren van materialen i check
Selfservice Portal i check
Service taken i check
Servicemeldingen i check
Ticketmanagement i check
Bewaking SLA's i check
Software categorie
Analyse en rapportage i clear clear clear clear
Bezorging i clear clear clear clear
Boekhouding i clear clear clear clear
CRM i check check check clear
Debiteurenbeheer i clear clear clear clear
Declaratie i clear clear clear clear
Digitaal ondertekenen i clear clear check clear
Document management i clear clear clear clear
EPD i clear clear clear clear
ERP i clear clear clear check
Facturatie i clear clear clear clear
Factuurverwerking i clear clear check clear
Fiscaal i clear clear clear clear
Flexibele verloning i clear clear clear clear
Helpdesk i clear clear check clear
HRM i clear clear clear clear
Integratie software i clear clear clear clear
Jaarrekening i clear clear clear clear
Kassa i clear clear clear clear
Kwaliteitsmanagement i clear clear clear clear
Offerte i clear clear clear clear
Opleidingsmanagement clear clear clear clear
Personeelsplanning i clear clear clear clear
Procesmanagement i clear clear clear clear
Productconfiguratie i clear clear clear clear
Productieplanning i clear clear clear clear
Projectmanagement i check check clear clear
Recruitment i clear clear clear clear
Reservering i clear clear clear clear
Rittenregistratie i clear clear clear clear
Salarisadministratie i clear clear clear clear
Sales i clear clear check clear
Servicemanagement i clear clear clear clear
Talentmanagement i clear clear clear clear
Urenregistratie i check clear clear clear
Verzuim i clear clear clear clear
Voorraadbeheer i clear clear clear clear
Webshop i clear clear clear clear
Werkbonnen i clear clear clear clear
Support
Chat met medewerker
Chatbot
Kennisbank
Mail/bericht via website
Telefonische helpdesk
Taakbeheer
Externe partij login   i check clear check check
Status van lopende taken i check clear check check
Taken overzicht i check clear check check
Toewijzen van rollen i check clear check check
Aanmaken van taken i check clear check check
Taal interface
Arabisch clear clear check clear
Bahasa Indonesia
Deens   clear check check clear
Duits   clear check check check
Engels   clear check check check
Fins clear check check clear
Frans   clear check check check
Hindi
Italiaans   clear check check clear
Japans
Mandarijn   clear clear check clear
Nederlands   check check check check
Noors   clear check check clear
Pools   clear check check clear
Portugees   clear check check clear
Roemeens
Russisch clear clear clear clear
Spaans   clear check check clear
Tamil
Telugu
Tsjechisch clear clear clear clear
Turks   clear check check clear
Zweeds   clear check check clear
Talentmanagement
Game based assessments i clear
Gesprekscyclus check
Persoonlijk ontwikkelingsplan i check
Prestatiemanagement   i check
360 graden feedback   i check
Feedback tussen medewerkers   i check
Type organisatie
MKB i check check check check
Grootbedrijf i check check check check
Multinationals i clear check check check
Starter i check check check clear
Stichting i check check check check
Vereniging i check check check check
ZZP i check check check clear
Non-profit i check check check check
Urenregistratie
Inklokken i clear clear clear
Inzicht in urensaldo's i check check check
Mobiele app i check check check
Plus- en minuren   i check clear check
Urenregistratie per project i check check check
Urenregistratie personeel i check check check
Accorderen van uren i check clear check
Activiteitstimer i check check clear
Afwezigheidregistratie i check check check
Automatische tijdregistratie i check clear clear
Cao regels i clear clear check
Externe urenvalidatie i clear clear clear
Tijd matchen aan klant i check clear clear
Verzuim
Scheiding medische en niet medische gegevens   i clear clear check
Status overzicht per medewerker   i check clear check
Verzuimdossier per medewerker   i clear clear check
Verzuimprotocol conform WvP i clear clear check
Verzuimrapportages   i check check clear check
Werknemer login i clear clear check
Bedrijfsarts login   i clear clear check
Derde partij login   i clear clear check
Voorraadbeheer
Optimale orderpick route i clear clear clear
Orderpicklocaties   i clear clear check
Pakbonnen inlezen i clear clear check
Prijslabels printen clear clear clear
Retouren i clear clear check
Serie- en batchnummers   i clear clear check
Tracing i clear clear clear
Verkooporders verwerken i clear check check
Voorraad alert i clear check check
Voorraad locaties i clear clear check
Voorraden beheren i clear check check
Zoeken en inkopen in leveranciers databases i clear clear check
Berekening voorraadwaardering i clear clear check
Genereren van een besteladvieslijst i clear clear check
Genereren van een voorraadlijst i clear clear check
Houdbaarheidsdatum i clear clear check
Weergeven prijs
Hoogste prijs i Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
Laagste prijs i Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
Workflow
Ontwerpen en aanpassen van workflows i clear check check check
Workflow management   i check check check check
Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen Bekijk product link Ga naar website Demo aanvragen

 

CRM software voor de zakelijke dienstverlening vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software vergelijken en selecteren voor de zakelijke dienstverlening. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten in de zakelijke dienstverlening sector.

 

De 7 voordelen van CRM software voor de zakelijke dienstverlening

Een CRM software voor de zakelijke dienstverlening helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het CRM proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorgt voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

CRM software voor de zakelijke dienstverlening vergelijken

 

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Ontvang een gratis uitgebreide prijsvergelijking van SoftwareWatcher
 6. Krijg een juiste indicatie van de kosten van de software
 7. Ontvang een gratis stappenplan voor het implementeren van softwa