clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Persoonlijk software advies

Wil je graag software advies voor het selecteren van de beste software voor jouw bedrijf? Of heb je zelf weinig kennis van software en wil je hierin graag geholpen worden? De software experts van SoftwareWatcher helpen je graag verder. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Voordelen SoftwareWatcher:

✅ Vrijblijvend een kwalitatief selectietraject starten zonder extra kosten

✅ Wij kijken naar het hele bedrijf wat betreft processen, software en software koppelingen

✅ Vast aanspreekpunt voor al je vragen over software

✅ Jarenlange expertise op het gebied van software oplossingen

✅ Onafhankelijk en eenvoudig je bedrijf digitaliseren

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan:

Behoefte aan meer software advies?

Heb je behoefte aan meer software advies of wil je de hele organisatie digitaliseren? En ben je hierin op zoek naar een partner die de regie neemt om samen met jou te zorgen voor een gedigitaliseerd en toekomstbestendig bedrijf? Wij gaan hierover graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Digitaliseringscan

Ben je benieuwd hoe je er nu voor staat op het gebied van digitalisering? Met de digitalisering scan van SoftwareWatcher weet je precies hoe je er nu voor staat op het gebied van digitalisering. Ook geeft de scan een aantal concrete aanbevelingen zodat je weet waar je aan moet werken.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan: