Kassasysteem | Vergelijken en Advies
menu
Ik wil software advies

Kassasysteem

Vergelijk de beste Kassasysteem voor jouw organisatie.
Hulp nodig? Start onze keuzehulp of vraag vrijblijvend advies aan!


Start keuzehulp
Geef mij advies
Auke Westra
Auke Westra - Software expert
Resultaten filteren
close
Kassasysteem
Kassa horeca
check clear Voorraadbeheer
check clear Webshop
check clear Personeelsplanning
check clear Urenregistratie
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
SoftwareWatcher's keuze
check clear Voorraadbeheer
check clear Webshop
check clear Personeelsplanning
check clear Urenregistratie
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
SoftwareWatcher's keuze
check clear Voorraadbeheer
check clear Meerdere kassalocaties
check clear Offline doorwerken  
check clear Plattegrond beheren  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Voorraadbeheer
check clear Webshop
check clear Personeelsplanning
check clear Urenregistratie
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Voorraadbeheer
check clear Webshop
check clear Personeelsplanning
check clear Urenregistratie
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Voorraadbeheer
check clear Meerdere kassalocaties
check clear Offline doorwerken  
check clear Plattegrond beheren  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
Vergelijken

Kassasystemen vergelijken

Ben je op zoek naar het allerbeste kassasysteem van 2024? SoftwareWatcher is hier om je te helpen met een gebruiksvriendelijke keuzehulp. Het proces is simpel. Eerst beantwoord je een serie eenvoudige vragen. Vervolgens ontdek je snel welke software bij jou past. Als alternatief kun je ook onze filters gebruiken om software te vergelijken op basis van je persoonlijke voorkeuren. Dan vergelijk je kassasystemen op basis van prijs en reviews. Of je nu onze keuzehulp of onze filters gebruikt, we helpen je het kassasysteem te kiezen dat bij jouw behoeften past. Door dit te doen, kun je je verkoopproces automatiseren en je bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen.

Kassa software advies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het ideale kassasysteem? Geen zorgen, de experts van SoftwareWatcher staan klaar om je te helpen. We ondersteunen je bij het digitaliseren van je verkoopproces, zonder enige verplichtingen. Het enige dat je hoeft te doen is een software advies aan te vragen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom nemen we persoonlijk contact met je op en stellen in een kort gesprek een aantal cruciale vragen over jouw organisatie. Daarna gaat ons SoftwareWatcher team aan de slag om te onderzoeken welke software het beste bij jou past. Binnen enkele dagen ontvang je een uitgebreid en onafhankelijk software advies. Tenslotte nemen de softwareleveranciers die wij aanbevelen zelf contact met je op.

Over kassa tools

Kassasystemen zijn van groot belang bij het digitaliseren van je organisatie. Ze helpen je verkoopproces efficiënter te maken. Het juiste systeem biedt je niet alleen betere inzichten, maar verbetert ook je volledige verkoopproces, wat je tijd bespaart. De functionaliteiten van kassa software zijn divers en uitgebreid. Daarom is het belangrijk om goed te bepalen wat je precies nodig hebt. Het bevat elementen van transactiebeheer, voorraadbeheer en de mogelijkheid om verkooprapportages op te stellen. Extra modules bieden nog meer voordelen. Zo zijn er opties voor het volgen van producten en het beheren van facturen. Dit zorgt voor een geïntegreerde aanpak waarbij alle verkoopbeheertaken op één centrale plek worden beheerd. Een andere belangrijke functie van kassa software is data-analyse. Dit biedt inzicht in de verzamelde verkoopgegevens. Het helpt bedrijven om trends te identificeren en hun besluitvorming te verbeteren. Kortom, een geschikt kassasysteem is onmisbaar voor elke groeiende onderneming.

De 7 voordelen van een online kassasysteem

Een online kassasysteem helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het betalingsproces van een kassa. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van een online kassasysteem:

1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met een online kassasysteem zorg je ervoor dat je meer tijd kan overhouden. Voorbeelden waarmee je tijd kan besparen met online kassasysteem zijn:
- Snellere betalingen
- Eenvoudig in gebruik voor medewerkers
- Effectief cijfers analyseren

2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.

3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.

In sommige online kassasystemen is het zelfs mogelijk om per team of persoon de indeling te bepalen van een kassasysteem.  Zo kan bijvoorbeeld een medewerker van een horecabedrijf haar eigen indeling bepalen van producten die moeten worden aangeslagen. Hieronder een voorbeeld hoe een online kassa eruit kan zien van Count IT:

Kassasysteem

4. Online kassasysteem: Alles is digitaal en in de cloud waardoor iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens in het kassasysteem.

Als bedrijfsleider of manager van bijvoorbeeld een horecazaak hoef je nier persé fysiek aanwezig te zijn om te kijken hoe de zaken er voor staan. Je kan precies zien hoeveel en wanneer er producten verkochten worden. 

5, Koppelen aan andere softwaresystemen : Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar.

Een online kassasysteem kan je vaak koppelen aan je boekhoudprogramma. Op deze manier wordt iedere dag automatisch je verkopen in het kassasysteem geboekt in je boekhoudsysteem. Hierdoor hoef je niet meer handmatig de verkopen in het boekhoudprogramma te zetten. 

6. Veilig & risicobeheer: Alle kassa transacties worden veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. De transacties zullen dus nooit verloren gaan en kan je altijd eenvoudig terugvinden in het kassasysteem. 

7. Waarvolle data analyse: Met een online kassa systeem verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Het stelt je in staat om je verkopen en omzet eenvoudig te analyseren. Ook is het mogelijk om te kijken welke producten het beste verkocht worden en weet je welke marges worden gehaald. Hieronder een voorbeeld van Zettle:Kassasysteem

Kassasysteem koppelen met bestaande software in je bedrijf

Vind je je huidige software goed? Je wilt dat nieuwe software daar goed bij past. Hier komt een softwarekoppeling van pas. Deze koppeling wisselt automatisch informatie uit tussen kassasystemen. Geen handwerk nodig.

Hoe weet je welke software samenwerkt? SoftwareWatcher helpt je. We hebben een speciale vergelijkingstool. Deze tool laat zien welke software met elkaar kan koppelen.

Ga naar hun vergelijkingspagina. Zoek daar naar de integratiefilter. Met deze filter zie je snel welke software past bij wat je al hebt.

kassasysteem vergelijken

Prijzen vergelijken van kassa systemen

Kassasystemen hebben een verschillend prijskaartje. Dit hangt af van de softwareleverancier. Sommige bedrijven vragen een vast bedrag per maand. Anderen hebben een gratis startmodel (freemium). De kosten hangen vaak ook af van hoeveel mensen de software gaan gebruiken.

Het is lastig om een vaste prijs te geven voor elke software. Dat geeft geen eerlijk beeld van de echte kosten. Het is ook moeilijk om prijzen te vergelijken.

SoftwareWatcher kan helpen. We hebben filters om prijsmodellen en prijzen van leveranciers te vergelijken. Bij een software demonstratie krijg je een prijsindicatie van de leverancier. Dan weet je precies wat de kosten voor jouw bedrijf zullen zijn.

 

Gerelateerde pagina´s voor een kassasysteem

Het kiezen van het juiste kassa systeem kan een uitdagende taak zijn. Dit komt door de veelheid van opties en de impact van de keuze op de efficiëntie en effectiviteit van je bedrijfsvoering. kassa systemen zijn ontworpen om de diverse operationele processen binnen een bedrijf te integreren en te stroomlijnen. Om je te helpen met het kiezen van de juiste kassa software hebben we de volgende pagina's opgesteld. 


Software-advies van SoftwareWatcher

Heb je advies nodig over de beste Kassasystemen? Neem dan nu contact op en wij maken een lijst met de beste software voor jouw organisatie.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Ik wil software advies
Software Watcher's experts
Website laten maken door Dotsimpel