Over SoftwareWatcher
menu
Ik wil software advies

Over SoftwareWatcher

Door de technologische ontwikkelingen van afgelopen decennia is er veel bedrijfssoftware beschikbaar gekomen om bedrijfsprocessen te digitaliseren. Hierdoor kunnen bedrijfsprocessen efficiënter worden. Om niet achter te lopen op de concurrentie zijn bedrijven daarom genoodzaakt om bedrijfssoftware aan te schaffen. Of je nu ZZP’er bent of een onderneming met 1000 medewerkers, bedrijfssoftware is nodig om een onderneming optimaal te laten functioneren. Nog steeds wordt er veelvuldig geïnnoveerd en stijgt het aantal software producten op de markt. Dit maakt het voor bedrijven steeds lastiger om de juiste software te vinden. Elk bedrijf heeft immers haar eigen specifieke wensen en eisen aan software. Ons doel is om bedrijven en softwareleveranciers bij elkaar te brengen en om het vinden en selecteren van software voor bedrijven eenvoudiger te maken.

Dit doen we door een softwareplatform beschikbaar te stellen voor softwaregebruikers en softwareleveranciers die het eenvoudiger maakt voor bedrijven om de juiste software te selecteren. SoftwareWatcher loopt voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van bedrijfssoftware. Op deze manier ondersteunen we bedrijven op een onafhankelijk en efficiënte manier bij het vinden en het selecteren van bedrijfssoftware die passen bij de specifieke wensen en processen.

onafhankelijk

Onafhankelijk

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform voor het selecteren van bedrijfssoftware. Op ons platform wordt geen reclame gemaakt voor aanbieders van software en ook bevelen wij geen software aan. Individuen kunnen wel producten reviewen.

samenwerking

Samenwerking

Samenwerken met onze partners is één van de pijlers voor SoftwareWatcher. Niemand kent de software beter dan de ontwikkelaar zelf. Door een goede samenwerking op te zetten met onze partners zorgen wij ervoor dat alle functionaliteiten van software goed worden beschreven en up-to-date zijn.

eenvoudig

Eenvoudig

Niet iedereen beschikt over dezelfde kennis als het gaat om bedrijfssoftware. Daarom is ons platform zo ingericht dat het voor iedereen mogelijk is om een weloverwogen keuze te maken bij het selecteren van bedrijfssoftware.

Over SoftwareWatcher

SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijke oplossing voor bedrijven om bedrijfssoftware te zoeken, te vergelijken, en te selecteren.

SoftwareWatcher's experts
Website laten maken door Dotsimpel