EPD software | Vergelijk de beste EPD software van 2024
menu
Ik wil software advies

EPD software

Vergelijk de beste EPD software voor jouw organisatie.
Hulp nodig? Start onze keuzehulp of vraag vrijblijvend advies aan!


Start keuzehulp
Geef mij advies
Auke Westra
Auke Westra - Software expert
Resultaten filteren
close
Belangrijke functies
Meer weergeven
Beroepsgroep
Urenregistratie
check clear Afspraakherinneringen
check clear Afspraakprofielen instellen
check clear Behandelaar app
check clear EVS module
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Afspraakherinneringen
check clear Afspraakprofielen instellen
check clear Behandelaar app
check clear EVS module
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Afspraakherinneringen
check clear Afspraakprofielen instellen
check clear Behandelaar app
check clear EVS module
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Afspraakherinneringen
check clear Afspraakprofielen instellen
check clear Behandelaar app
check clear EVS module
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
Vergelijken

Ontdek EPD software met SoftwareWatcher

Zoek je het beste EPD systeem voor 2024? Laat SoftwareWatcher je bijstaan met onze gebruiksvriendelijke keuzehulp. Maak gebruik van onze handige filters bovenin de pagina om moeiteloos epd software te vinden en te vergelijken op basis van prijs, beoordelingen en functies. Of je nu een oplossing zoekt voor patiëntenbeheer, medische gegevens, behandelingstracking of andere specifieke functies, onze keuzehulp leidt je rechtstreeks naar de EPD tool die volledig aansluit op jouw eisen. Vertrouw op SoftwareWatcher om het ideale EPD programma voor jouw onderwijsinstelling te vinden. Dankzij onze uitgebreide vergelijkingspagina en deskundige aanbevelingen ben je ervan verzekerd de juiste keuze te maken en zo je patiëntenbeheer naar een hoger niveau te tillen. Probeer onze gemakkelijke tool en ontdek de ideale software die jouw instelling helpt te groeien.

Advies over EPD systemen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste EPD software? De experts van SoftwareWatcher staan klaar om je te helpen bij het digitaliseren van je patiëntenbeheerprocessen. Het enige wat je moet doen is een aanvraag indienen via de knop "Ik wil software advies" bovenin de pagina. We begrijpen dat elke onderwijsinstelling uniek is en daarom nemen we persoonlijk contact met je op. Door de juiste vragen te stellen en jouw specifieke softwarebehoeften te onderzoeken bieden we advies over de beste softwareleveranciers voor jouw instelling. We brengen je ook direct in contact met deze leveranciers zodat ze je meteen kunnen benaderen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Over EPD

software EPD software is cruciaal voor het beheren van patiënteninformatie en het stroomlijnen van diverse medische taken. Met het juiste EPD systeem werk je niet alleen efficiënter, maar verbeter je ook de prestaties van je patiëntenbeheer en krijg je diepgaande inzichten in je patiëntgegevens. Het is belangrijk te weten dat EPD software verschillende functies biedt om je dagelijks te ondersteunen. Standaardfunctionaliteiten die je in vrijwel elke EPD tool vindt zijn patiëntenbeheer, medische gegevens en behandelingstracking. Daarnaast zijn er specifieke functies die je kunnen helpen je medische processen te verbeteren en je workflow te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde modules zoals patiëntopvolging, behandeltracking of contactbeheer. Zo kun je verschillende aspecten van je patiëntenbeheer op één centrale plek beheren. Een andere nuttige functie is data-analyse waarmee je inzichten kunt verkrijgen uit je verzamelde patiëntgegevens en trends kunt identificeren.

Welke EPD software is geschikt voor mijn organisatie?

EPD software verschilt van elkaar en daarom is het belangrijk om eerste te bepalen welke EPD software het beste bij jouw organisatie past. De volgende factoren zijn belangrijk:

1. Hou rekening met je bedrijfsgrootte
EPD software kan geschikt zijn voor kleine organisaties maar ook voor grotere organisaties. Een grotere organisatie heeft andere behoeften aan EPD software dan kleinere organisaties. Met SoftwareWatcher kun je eenvoudig filters selecteren om precies te zien welk EPD systeem bij jouw bedrijfsgrootte past. 

2. Bepaal welke functies je nodig hebt
EPD software kan over veel verschillende functies beschikken en wellicht zijn niet alle functies voor jou belangrijk. Het is daarom belangrijk om te bepalen welke functies voor jou relevant zijn. Bijvoorbeeld het vastleggen van patiëntgegevens of de mogelijkheid voor patiënten om een app te gebruiken. 

Gebruik de filter of keuzehulp van SoftwareWatcher om eenvoudig te bepalen welke EPD software voor jou geschikt is. 

3. Bepaal een budget
De prijzen van EPD software kan verschillen en dit is vaak afhankelijk van het aantal functies en de kwaliteit van deze functies. Hou rekening met je bedrijfsgrootte en welke functies je echt nodig hebt. Op basis heirvan kan je een budget bepalen voor het kiezen van EPD software. 

Met SoftwareWatcher kun je eenvoudig prijzen van EPD software vergelijken. Gebruik hiervoor de filters of de keuzehulp. Vervolgens zie je welke EPD software voor jou geschikt is. Op basis hiervan is het mogelijk om een juiste prijsvergelijking te maken. 

EPD software vergelijken met de keuzehulp

Met de gratis keuzehulp tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante EPD systemen zoeken, vergelijken en selecteren voor alle branches. De keuzehulp bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten. Start de keuzehulp hier

De 7 voordelen van EPD software

EPD software helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het elektronisch patiëntendossier proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorg voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

Elektronisch patiëntendossier vergelijken

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. Krijg gratis en onafhankelijk softwareselectie advies van een software expert
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen
 7. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 8. Ontdek alle software koppelingen en creëer je eigen software landschap voor je bedrijf.
 9. Gebruik onze tips & tricks voor de beste softwareselectie
 10. SoftwareWatcher is altijd gratis

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Krijg een juiste indicatie van de kosten van de software
 6. Een gratis adviesgesprek met onze eigen software experts
 7. Ontdek of de software bij je bedrijf past

Prijzen vergelijken van EPD systemen

Prijzen en verdienmodellen van EPD software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel(freemium) aan. Ook hangen de prijzen van de software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het noemen van één prijs per softwarepakket geeft geen betrouwbaar beeld van de daadwerkelijke kosten en het vergelijken van prijzen kan hierdoor lastig zijn. SoftwareWatcher beschikt over filters waarmee je het prijsmodel en de prijsverhoudingen tussen softwareleveranciers kan vergelijken. Tijdens een software demonstratie krijg je van de softwareleverancier een indicatie van de prijs voor jouw bedrijf zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Gratis advies van een expert over EPD software

Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag persoonlijk verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen.

Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Ja, ik wil hulp van een sofware expert!

Projectmanagementtool

Software expert- Auke Westra

EPD systeem koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

elektronisch patiëntendossier vergelijken

Hulp bij het zoeken, vergelijken en selecteren van EPD software

Wil je graag hulp bij het vinden van EPD software? Dan kun je ons altijd bellen of contact opnemen via onze software advies pagina, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Gerelateerde pagina's voor EPD software


Software-advies van SoftwareWatcher

Heb je advies nodig over de beste HRM software? Neem dan nu contact op en wij maken een lijst met de beste software voor jouw organisatie.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Ik wil software advies
Software Watcher's experts
Website laten maken door Dotsimpel