Waarom is SoftwareWatcher gratis
menu
Ik wil software advies

Waarom is SoftwareWatcher gratis

SoftwareWatcher biedt gratis advies en tools voor het zoeken, vergelijken selecteren van bedrijfssoftware. Onze dienst is kosteloos omdat wij inkomsten genereren via softwareleveranciers die betalen voor webverkeer en leads die via ons platform binnenkomen. We streven ernaar je te ondersteunen bij het selecteren van de beste softwareoplossing voor jouw bedrijf. Dus ja we zijn helemaal gratis voor bezoekers van ons platform. 

Review AFAS SB
Auke Westra - Software expert

Hieronder aantal citaten van bezoekers die via ons gratis advies hebben gekregen:
“Gratis advies, Ja het kan ECHT.

Ik was op zoek naar software voor projectmanagement en door SoftwareWatcher kwam ik snel bij de geschikte software leveranciers uit en had ik snel een aantal demonstraties gepland

Op basis van het ingevulde webformulier werd ik opgebeld en binnen 1 week kreeg ik 3 alternatieve combinaties van softwarepakketten voor boekhouden, factuurverwerking en debiteurenbeheer. Alle 3 bruikbaar voor de scale-up waar ik werkzaam ben!

Ons bedrijf had dringend een update van ons softwarelandschap nodig omdat onze huidige systemen sterk verouderd waren. Ik diende een verzoek in bij SoftwareWatcher en werd prompt via een telefoongesprek persoonlijk ondersteund. Binnen een dag ontving ik een lijst met softwareopties die aansloten bij onze behoeften, compleet met een overzicht van de voor- en nadelen van elke optie. Na mijn akkoord bracht SoftwareWatcher me in contact met de betrokken softwareleveranciers. Kort gezegd, het was gratis, onafhankelijk advies zonder verborgen kosten!

Wil jij ook gratis advies van SoftwareWatcher? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in!

Geef mij advies
Website laten maken door Dotsimpel