Salarisadministratie software | Vergelijk tools van 2024
menu
Ik wil software advies

Salarisadministratie software

Vergelijk de beste Salarisadministratie software voor jouw organisatie.
Hulp nodig? Start onze keuzehulp of vraag vrijblijvend advies aan!


Start keuzehulp
Geef mij advies
Auke Westra
Auke Westra - Software expert
Resultaten filteren
close
Salaris
check clear Koppeling loonschalen  
check clear Proforma  
check clear TWK berekeningen
check clear WKR  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
SoftwareWatcher's keuze
check clear Koppeling loonschalen  
check clear Proforma  
check clear TWK berekeningen
check clear WKR  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Koppeling loonschalen  
check clear Proforma  
check clear TWK berekeningen
check clear WKR  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Koppeling loonschalen  
check clear Proforma  
check clear TWK berekeningen
check clear WKR  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Koppeling loonschalen  
check clear Proforma  
check clear TWK berekeningen
check clear WKR  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
check clear Koppeling loonschalen  
check clear Proforma  
check clear TWK berekeningen
check clear WKR  
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
Vergelijken

Salarisadministratie systeem ontdekken met SoftwareWatcher

Ben je op zoek naar de meest geschikte salarisadministratie software van 2024? Laat SoftwareWatcher je helpen met onze intuïtieve keuzehulp. Door onze handige filters bovenaan de pagina te gebruiken, kun je moeiteloos salarisadministratie systemen zoeken en vergelijken op prijs, beoordelingen en functies. Of je nu een oplossing zoekt voor loonberekening, loonaangifte, belastingaangifte of andere specifieke functies, onze keuzehulp leidt je rechtstreeks naar het salarisadministratie programma dat perfect past bij jouw behoeften. Vertrouw op SoftwareWatcher om het beste salarisadministratie pakket te vinden voor jouw bedrijf. Dankzij onze uitgebreide vergelijkingspagina en deskundige aanbevelingen maak je zeker de juiste keuze en til je je salarisbeheer naar een hoger niveau. Gebruik onze gebruiksvriendelijke tool en ontdek de optimale software die jouw bedrijf helpt te groeien.

Salarissoftware advies

Heb je ondersteuning nodig bij het selecteren van de juiste salarissoftware? De experts van SoftwareWatcher staan klaar om je te helpen bij het digitaliseren van je salarisprocessen. Het enige wat je hoeft te doen is een aanvraag indienen via de knop "Ik wil software advies" bovenaan de pagina. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is dus we nemen persoonlijk contact met je op. Door de juiste vragen te stellen en jouw specifieke softwarebehoeften te onderzoeken bieden we advies over de beste softwareleveranciers voor jouw organisatie. We brengen je ook direct in contact met deze leveranciers zodat ze je meteen kunnen benaderen. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Over salarissoftware

Salarissoftware speelt een cruciale rol bij het beheren van salarisgegevens en het stroomlijnen van diverse salarisadministratie taken. Met het juiste salarisadministratie systeem kun je niet alleen efficiënter werken maar ook de prestaties van je salarisbeheer verbeteren en diepgaande inzichten krijgen in je salarisgegevens. Het is belangrijk om te weten dat salarissoftware diverse functies biedt om je dagelijks te ondersteunen. Enkele standaardfunctionaliteiten die je in vrijwel elk salarisadministratie pakket kunt vinden zijn loonberekening, loonaangifte en belastingaangifte. Daarnaast zijn er specifieke functies die je kunnen helpen je salarisprocessen te verbeteren en je workflow te optimaliseren. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van geïntegreerde modules zoals verlofregistratie, pensioenberekening of loonstrookbeheer. Hiermee kun je verschillende aspecten van je salarisbeheer op één centrale plek beheren. Een andere nuttige functie is data-analyse waarmee je inzichten kunt verkrijgen uit je verzamelde salarisgegevens en trends kunt identificeren.

Salarisverwerking uitbesteden met behulp van salarisadministratie software

Een organisatie kan met behulp van salarisadministratie software de salarisverwerking zelf uitvoeren. Maar het is ook mogelijk om de salarisverwerking uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. In dit geval is het ook mogelijk om te profiteren van de voordelen van salarisadministratie software die het gespecialiseerde bedrijf gebruikt. Denk hierbij aan de volgende voorbeelden:

 • het registreren van gewerkte uren door medewerkers in een app of het indienen van verlofverzoeken. 
 • een koppeling met je boekhoudprogramma zodat gegevens direct worden overgenomen in je financiële administratie. 
 • Het zelf regelen van bepaalde HR taken zoals het wijzigen van persoonsgegevens of het wijzigen van een rooster. 

het uitbesteden van de salarisadministratie aan een gespecialiseerd kantoor heeft daarnaast ook nog de volgende voordelen:

 1. Ervaring: Een salarisadministratie kantoor heeft zelf ervaren medewerkers in huis die in de salarisadministratie software de salarissen kunnen verwerken. Hierdoor hoef je zelf geen medewerkers te werven of op te leiden in het voeren van de salarisverwerking of in het werken met salarisadministratie software.
 2. Tijdbesparing: het uitbesteden van de salarisverwerking kan veel tijd besparen omdat je deze zelf niet meer hoeft te verrichten. Relevante gegevens van medewerkers worden bovendien eenvoudig doorgegeven via een app van de salarisadministratie software.
 3. Wet- en regelgeving: Een gespecialiseerd bedrijf is op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op het gebied van salarisverwerking. Hierdoor heb je meer zekerheid dat je organisatie aan alle wettelijke vereisten voldoet. 
 4. Kostenbesparing: Het uitbesteden van de salarisadministratie kan kosten besparen omdat je niet zelf tijd en geld hoeft te investeren in de salarisverwerking. Bovendien kan je alsnog profiteren van de vele voordelen van salarisadministratie software. 

 

Hulp bij het zoeken, vergelijken en selecteren van salarisadministratie software

Wil je graag hulp bij het vinden van geschikte salarisadministratie software? Start dan de softwareselectie met de “start softwareselectie” knop rechts bovenin deze pagina, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past. 

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen of contact opnemen via de software advies pagina, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Salarisadministratie software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe salarisadministratie software hier goed mee kan koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

Salaris software vergelijken

Gratis advies van een software expert

Kom je er nog niet helemaal uit? Dan helpen we je graag persoonlijk verder met het selecteren van de beste salarisadministratie software. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie op het gebied van software wensen en processen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies over salarisadministratie software. Ook tijdens de software selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt. Het is namelijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen en gebruik te maken van onze expertise. 

Ja, ik wil hulp van sofware expert!

Salarisadministratie software

Software expert- Auke Westra

Prijzen vergelijken van salarisadministratie software

Prijzen en verdienmodellen voor salarisadministratie software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel(freemium) aan. Ook hangen de prijzen van salarisadministratie software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het noemen van één prijs per softwarepakket geeft geen betrouwbaar beeld van de daadwerkelijke kosten en het vergelijken van prijzen kan hierdoor lastig zijn. SoftwareWatcher beschikt over filters waarmee je het prijsmodel en de prijsverhoudingen tussen softwareleveranciers kan vergelijken. Tijdens een software demonstratie krijg je van de softwareleverancier een indicatie van de prijs voor jouw bedrijf zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over salarisadministratie software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere demonstraties aan van salarisadministratie software. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Krijg een juiste indicatie van de kosten van de software
 6. Een gratis adviesgesprek met onze eigen software experts
 7. Ontdek of de software bij je bedrijf past

De 7 voordelen van salarisadministratie software

Salarisadministratie software helpt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van het salarisadministratie proces. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorg voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

Salaris software vergelijken

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. Krijg gratis en onafhankelijk softwareselectie advies van een software expert
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen
 7. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 8. Ontdek alle software koppelingen en creëer je eigen software landschap voor je bedrijf.
 9. Gebruik onze tips & tricks voor de beste softwareselectie
 10. SoftwareWatcher is altijd gratis

Salarisadministratie software vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante software zoeken, vergelijken en selecteren voor alle branches. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten. Klik op de gele knop bovenaan deze pagina om de softwareselectie tool te starten.


Software-advies van SoftwareWatcher

Heb je advies nodig over de beste HRM software? Neem dan nu contact op en wij maken een lijst met de beste software voor jouw organisatie.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Ik wil software advies
Software Watcher's experts
Website laten maken door Dotsimpel