clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Persoonlijk software advies nodig?

De experts van SoftwareWatcher helpen je graag met het digitaliseren van jouw organisatie. Wij bieden de volgende voordelen:

✅ Digitaliseren van je (complete) organisatie

✅ Altijd de beste software keus voor jouw bedrijf

✅ Jarenlange expertise op het gebied van software oplossingen

✅ Een partner die de regie neemt in een (mogelijk) implementatie traject

✅ Onafhankelijk en eenvoudig je bedrijf digitaliseren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan:

Digitaliseringscan

Ben je benieuwd hoe je er nu voor staat op het gebied van digitalisering? Met de digitalisering scan van SoftwareWatcher weet je precies hoe je er nu voor staat op het gebied van digitalisering. Ook geeft de scan een aantal concrete aanbevelingen zodat je weet waar je aan moet werken.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan: