Auke Westra

Auke Westra - Software expert

Kom je er niet uit?
Start de eenvoudige keuzehulp voor Flexibele verloning software

close
FILTERS
Flexibele verloning expand_less
i
i
i
i
HRM expand_more
Urenregistratie expand_more
Salaris expand_more
Personeelsplanning expand_more
Platform expand_more
Taal interface expand_more
Taakbeheer expand_more
Betaalmethode expand_more
Documentbeheer expand_more
Workflow expand_more
Beveiliging expand_more
Communicatie expand_more
Branche expand_more
Type organisatie expand_more
Aantal medewerkers expand_more
Integraties expand_less
Alle opties

Flexibele verloning software

check Zoek, vergelijk en selecteer
check De beste software
check Onafhankelijk en eenvoudig
1 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Actie:
Belangrijke functies:
Salarisverwerking i
removeMinder informatie
Belangrijke modules:
✓ HRM  i
✓ Salarisadministratie  i
✓ Urenregistratie  i
✓ Verzuim  i
removeMinder informatie
removeMinder informatie
Geen reviews
removeMinder informatie
Prijsmodellen:
Abonnement  i
Op aanvraag  i
Gratis proefaccount  i
Prijs per gebruiker per maand € Op aanvraag ,- tot € Op aanvraag € ,- Waarom is dit een indicatie?
Exacte prijzen van bekijken? Klik dan op onderstaande knop:
Prijsmodellen
removeMinder informatie

De beste flexibele verloning software van 2023 zoeken, vergelijken en selecteren. Gebruik de eenvoudige softwareselectie tool voor het zoeken van software, vergelijk alle software op een onafhankelijke manier en selecteer de software die bij je bedrijf past. 

Relevante artikelen over Flexibele verloning software

Flexibele verloning software - Veelgestelde vragen

Flexibele verloning software ondersteunt medewerkers in meer financiële vrijheid. De software geeft medewerkers real-time inzicht en toegang tot reeds verdiend salaris. Het is zelfs mogelijk om als medewerker zelf te bepalen wanneer je salaris ontvangt.

Wat kan je verwachten van Flexibele verloning software:

Realtime volgen van opbouw salaris: Werknemers kunnen realtime volgen hoeveel salaris ze opbouwen gedurende een periode. 

- Eerdere salaris uitbetaling: Je hoeft als medewerker niet meer te wachten tot het einde van de maand voor  je salaris, maar je kan op ieder moment 'jezelf' uitbetalen.

- Spaardoelen instellen: Werknemers kunnen spaardoelen instellen en automatisch een deel van het salaris opzij laten zetten door de software. 

Financiële tips: Werknemers krijgen onafhankelijke financiële tips om beter met hun geld/salaris om te gaan.

Flexibele verloning software - Functionaliteiten

Realtime volgen van opbouw salaris

Werknemers kunnen in de flexibele verloning software realtime volgen hoeveel salaris ze opbouwen gedurende een periode.

Eerdere salaris uitbetaling

Met de flexibele verloning software kan je jezelf op ieder moment zelf uitbetalen. Je hoeft als medewerker niet meer te wachten op je salaris tot het einde van de maand. 

Spaardoelen instellen

Werknemers kunnen spaardoelen instellen en automatisch een deel van het salaris opzij laten zetten door de flexibele verloning software.

Financiële salaris tips

In de flexibele verloning software worden financiële tips gegevens aan werknemers zodat ze beter met hun geld/salaris omgaan. 

Salarisverwerking

Loonstroken worden digitaal verstrekt aan de medewerkers.

De 10 voordelen van SoftwareWatcher

 1. Krijg gratis en onafhankelijk softwareselectie advies van een software expert
 2. Ontdek hoe jouw bedrijf (verder) kan worden gedigitaliseerd
 3. Gebruik de beste softwareselectie tool van Nederland
 4. Vergelijk alle relevante software functionaliteiten
 5. Selecteer en vergelijk de software die bij jouw bedrijf past
 6. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen
 7. Vraag eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend één of meerdere software demonstraties tegelijk aan
 8. Ontdek alle software koppelingen en creëer je eigen software landschap voor je bedrijf.
 9. Gebruik onze tips & tricks voor de beste softwareselectie
 10. SoftwareWatcher is altijd gratis

Flexibele verloning software vergelijken met de softwareselectie

Met de gratis softwareselectie tool van SoftwareWatcher kun je eenvoudig relevante flexibele verloning software zoeken, vergelijken en selecteren voor alle branches. De softwareselectie bestaat uit een aantal relevante vragen over alle bedrijfsprocessen en software functionaliteiten. Klik op de gele knop bovenaan deze pagina om de softwareselectie tool te starten.

De 7 voordelen van flexibele verloning software

Flexibele verloning software ondersteunt medewerkers in meer financiële vrijheid. De software geeft medewerkers real-time inzicht en toegang tot reeds verdiend salaris. Het is zelfs mogelijk om als medewerker zelf te bepalen wanneer je salaris ontvangt. Hieronder staan de 7 belangrijkste voordelen van het gebruik van software:

 1. Tijd besparen: Door het optimaliseren van processen met software zorg je ervoor dat je meer kostbare tijd overhoudt.
 2. Kosten verlagen: Naast het besparen van tijd bespaar je ook op de kosten. Door het digitaliseren van processen zijn er minder handmatige handelingen nodig. Dit kan bijvoorbeeld schelen in de personeelskosten.
 3. Structuur: Alle informatie staat op de juiste plaats en iedereen weet waar deze gevonden kan worden.
 4. Online: Alles is digitaal waardoor heeft iedereen altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens heeft. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Dit zorg voor een betere en snellere communicatie tussen collega’s. Bovendien kunnen de archiefkasten de deur uit.
 5. Software koppelen: Er zijn steeds meer koppelingen tussen verschillende software beschikbaar. Zo kun je steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren.
 6. Risicobeheer: Informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud en er worden dagelijks automatisch back ups gemaakt. Jouw gegevens zullen dus nooit verloren gaan.
 7. Analyse en rapportage: Met software verzamel je eenvoudig en snel data waarmee waardevolle data analyses en overzichten kunnen worden gemaakt. Zo kan een betrouwbaar overzicht worden gemaakt om bijvoorbeeld aan het management te rapporteren of medewerkers inzicht in de resultaten van je bedrijf te geven. Ontdek waar knel- en verbeterpunten liggen, formuleer doelstellingen voor je bedrijf en verbeter de besluitvorming.

Vraag software demonstraties aan om software nog beter met elkaar te vergelijken

Wil je nog meer weten over de software? Met SoftwareWatcher vraag je eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos één of meerdere software demonstraties aan. Hieronder de 7 redenen waarom een software demonstratie waardevol is:

 1. Kom erachter wat de kwaliteit is van de software functionaliteiten
 2. Krijg een indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de software
 3. Leer de mensen achter de software kennen
 4. Stel inhoudelijk vragen stellen over de software
 5. Krijg een juiste indicatie van de kosten van de software
 6. Een gratis adviesgesprek met onze eigen software experts
 7. Ontdek of de software bij je bedrijf past

Prijzen vergelijken van flexibele verloning software

Prijzen en verdienmodellen voor flexibele verloning software variëren per softwareleverancier. Waar het ene bedrijf software aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag, bieden andere bedrijven bijvoorbeeld een gratis instapmodel(freemium) aan. Ook hangen de prijzen van de software vaak af van het aantal gebruikers van de aanvrager. Het noemen van één prijs per softwarepakket geeft geen betrouwbaar beeld van de daadwerkelijke kosten en het vergelijken van prijzen kan hierdoor lastig zijn. SoftwareWatcher beschikt over filters waarmee je het prijsmodel en de prijsverhoudingen tussen softwareleveranciers kan vergelijken. Tijdens een software demonstratie krijg je van de softwareleverancier een indicatie van de prijs voor jouw bedrijf zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Gratis advies van een software expert

Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag persoonlijk verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Flexibele verloning software koppelen met bestaande software in je bedrijf

Wanneer je tevreden bent over je huidige software systemen dan wil je graag dat nieuwe software systemen hier goed mee kunnen koppelen. Een software koppeling zorgt er immers voor dat informatie tussen beide systemen automatisch wordt uitgewisseld zonder dat er handmatige handelingen nodig zijn. Met de software vergelijking van SoftwareWatcher kun je eenvoudig zien welke software met elkaar koppelt. Hiervoor hoef je alleen de integratiefilter te raadplegen op de vergelijkingspagina.

Hulp bij het zoeken, vergelijken en selecteren van flexibele verloning software

Wil je graag hulp bij het vinden van geschikte flexibele verloning software? Start dan de softwareselectie met de “start softwareselectie” knop rechts bovenin deze pagina, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past. 

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.


Software-advies van SoftwareWatcher

Heb je advies nodig over de beste Flexibele verloning software? Neem dan nu contact op en wij maken een lijst met de beste software voor jouw organisatie.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Ik wil software advies
Software watcher's software xperts