clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Word een SoftwareWatcher partner

Staat je software nog niet op SoftwareWatcher en wil je deze graag toevoegen? Dit kan geheel vrijblijvend. Zodra wij je keuze van het abonnement en informatie ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om ervoor te zorgen dat de software zo snel mogelijk op SoftwareWatcher staat.

Samenwerken met de softwareontwikkelaar vinden we belangrijk en is daarom ook één van de pijlers van SoftwareWatcher. Door goed samen te werken met de softwareontwikkelaar kunnen we er namelijk voor zorgen dat de software zo goed mogelijk wordt ingevoerd op SoftwareWatcher. Niemand kent namelijk de software beter dan de softwareontwikkelaar zelf.

visibility

Verbeter de online zichtbaarheid

Maak gebruik van onze traffic en verbeter jouw online zichtbaarheid aanzienlijk.

swap_horiz

Onbeperkt opportuniteiten

Door onze vragenselectie ontvangt je kwalitatieve opportuniteiten die bij jouw software past.

timer

Geen tijdverlies met prospectie

Wij kwalificeren elke aanvraag waardoor je volledige focus kan hebben op conversie van nieuwe klanten.