clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

 • Softwareselectie tool
 • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

 • Gratis advies van een software expert
 • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Simpelkeuren

Simpelkeuren is ontwikkeld doordat er nog veel tijdrovende processen waren bij het beheren en keuren van materieel en er vraag was naar een oplossing hiervoor. Er zijn al andere softwarepakketten die dit aanbieden, maar deze pakketten zijn gericht op de grote bedrijven. Simpelkeuren biedt daarom een oplossing voor het MKB.  

Met Simpelkeuren proberen we met zo min mogelijk stappen zo veel mogelijk werk te verzetten. Dit doen we door veel te automatiseren en focus houden op het doel ‘beheren & keuren van materieel’.  

- Materieelbeheer
- Simpele web-app voor telefoon & tablet
- Digitaal keuren en rapporteren
- Materieel QR-codes voor snel opzoeken informatie
- Keuringsnotificaties
- Onderhoud registreren
- Kostenregistratie
- Externe toegang voor keuren

Demo aanvragenlink Ga naar websiteBekijk of schrijf een review

Onze voordelen bij een demo aanvraag

 • done De beste software selecteren
 • done Onafhankelijk en gratis software advies
 • done Persoonlijke hulp van de medewerkers van SoftwareWatcher
Plus- en minpunten
 • Werkt op mobiel, tablet & computer
 • Automatisch genereren keuringsrapport
 • Materieel QR-codes
 • Keuringsnotificatie's
 • Werkt naadloos met kantoor, buiten en de werkplaats
 • Onderhoud registreren

Simpelkeuren functionaliteiten

Komt ook voor inMaterieelbeheer software vergelijken
download Download/print specificaties als PDF

Demo aanvragen

Kom gratis in contact met de softwareleverancier voor een (online) demonstratie van de software of om eventueel een proefaccount af te sluiten. Op deze manier kom je erachter of de software bij je past.

Media

Simpelkeuren
Simpelkeuren
Simpelkeuren
Simpelkeuren
Simpelkeuren

Reviews over Simpelkeuren

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review over Simpelkeuren

Review
1
2
3
4
5
Beoordeling
Geen bestanden geselecteerd