Wat is een feedback tool? Vergelijk en selecteer software
menu
Ik wil software advies
Wat is een feedback tool
  • event 04-06-2020
  • schedule 16:00
  • timer 2 minuten

Wat is een feedback tool

Een feedback tool heeft als doel om het potentieel van medewerkers zo goed mogelijk te benutten en te ontwikkelen. Met een feedback tool is het mogelijk om dit proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

 

Waarom een feedback tool 

Voordat je overweegt om een feedback tool aan te schaffen is het eerst belangrijk om te weten wat je precies aan een feedback tool hebt. Dit zijn de belangrijkste redenen:

  • De juiste medewerker op de juiste plek: Doen waar je goed in bent geeft energie en zelfvertrouwen. Ook kan de mederwerker hierdoor makkelijker beslissingen nemen. Wanneer je namelijk weet waar je goed in bent kan je beter keuzes maken.   
  • Focus op ontwikkeling medewerkers: Actief bezig met het ontwikkelen van je medewerkers door ze de juiste trainingen te laten volgen. Medewerkers vinden het volgen van een training die een talent aanspreken leuk. Ook is het makkelijker om van een 6 een 8 te maken dan van een 4 een 6. 
  • Betere prestaties medewerkers: Prestaties van medewerkers verbeteren wanneer ze doen wat ze leuk vinden. Dit is ook goed voor de individuele ontwikkeling van een medewerker. 
  • Ontwikkeling van de organisatie: Een goed ingericht feedback proces levert voor het bedrijf als voor de medewerkers winst op. Medewerkers met de juiste talenten voor een functie dragen direct bij aan de resultaten, cultuur en sfeer van het bedrijf. 
  • Overzicht: Doelstellingen, prestaties, competenties, ontwikkel punten en skills per medewerker kunnen eenvoudig worden bijgehouden. Ook kun je vaak de voortgang hiervan monitoren. 
  • Handige digitale tools: Een feedback tool beschikt over meerdere handige digtiale tools zoals 360 graden feedback en feedback tussen medewerkers. 
  • Competentie management: Wanneer je een nieuwe functie moet invullen kun je eerst de feedback tool raadplegen. Met de feedback tool kun je namelijk snel en eenvoudig zien welke medewerkers eventueel geschikt zijn voor de nieuwe functie.  

 

Wat is een feedback tool

 

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een feedback tool? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "talentmanagement software vergelijken" hieronder en vergelijk alle feedback tools.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante talentmanagement functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Wat is een feedback tool

Hulp nodig?
Vraag dan vrijblijvend software advies aan!

Geef mij advies

Software-advies van SoftwareWatcher

Heb je advies nodig over de beste HRM software? Neem dan nu contact op en wij maken een lijst met de beste software voor jouw organisatie.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Ik wil software advies
Software Watcher's experts
Website laten maken door Dotsimpel