clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

 • Softwareselectie tool
 • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

 • Gratis advies van een software expert
 • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Wat is een feedback tool

 • event04-06-2020
 • schedule16:00
 • timer2 minuten

Een feedback tool heeft als doel om het potentieel van medewerkers zo goed mogelijk te benutten en te ontwikkelen. Met een feedback tool is het mogelijk om dit proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

 

Waarom een feedback tool 

Voordat je overweegt om een feedback tool aan te schaffen is het eerst belangrijk om te weten wat je precies aan een feedback tool hebt. Dit zijn de belangrijkste redenen:

 • De juiste medewerker op de juiste plek: Doen waar je goed in bent geeft energie en zelfvertrouwen. Ook kan de mederwerker hierdoor makkelijker beslissingen nemen. Wanneer je namelijk weet waar je goed in bent kan je beter keuzes maken.   
 • Focus op ontwikkeling medewerkers: Actief bezig met het ontwikkelen van je medewerkers door ze de juiste trainingen te laten volgen. Medewerkers vinden het volgen van een training die een talent aanspreken leuk. Ook is het makkelijker om van een 6 een 8 te maken dan van een 4 een 6. 
 • Betere prestaties medewerkers: Prestaties van medewerkers verbeteren wanneer ze doen wat ze leuk vinden. Dit is ook goed voor de individuele ontwikkeling van een medewerker. 
 • Ontwikkeling van de organisatie: Een goed ingericht feedback proces levert voor het bedrijf als voor de medewerkers winst op. Medewerkers met de juiste talenten voor een functie dragen direct bij aan de resultaten, cultuur en sfeer van het bedrijf. 
 • Overzicht: Doelstellingen, prestaties, competenties, ontwikkel punten en skills per medewerker kunnen eenvoudig worden bijgehouden. Ook kun je vaak de voortgang hiervan monitoren. 
 • Handige digitale tools: Een feedback tool beschikt over meerdere handige digtiale tools zoals 360 graden feedback en feedback tussen medewerkers. 
 • Competentie management: Wanneer je een nieuwe functie moet invullen kun je eerst de feedback tool raadplegen. Met de feedback tool kun je namelijk snel en eenvoudig zien welke medewerkers eventueel geschikt zijn voor de nieuwe functie.  

 

Wat is een feedback tool

 

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde van een feedback tool? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "talentmanagement software vergelijken" hieronder en vergelijk alle feedback tools.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante talentmanagement functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.