Software selecteren - Eenvoudig en onafhankelijk bedrijfssoftware vergelijken
menu
Ik wil software advies
Softwareselectie tool
  • event 09-06-2020
  • schedule 19:00
  • timer 2 minuten

Softwareselectie tool

Om te bepalen welke software bij je bedrijf past hebben we een uitgebreide softwareselectie tool ontwikkeld die je helemaal gratis kan doorlopen. Met deze selectie tool is het mogelijk om per software functionaliteit aan te geven wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Software functionaliteiten kunnen soms ingewikkeld zijn en daarom wordt er ook per functionaliteit een uitleg gegeven.

De softwareselectie bestaat altijd uit een aantal standaard vragen zoals welke branche van toepassing is of hoeveel medewerkers bij het bedrijf werken. Het is ook altijd mogelijk om de vragenselectie te skippen en rechtstreeks naar de resultaten te gaan. 

Met de softwareselectie kom je erachter welke software echt bij je bedrijf past. En op basis van je voorkeuren is het aanbod ook kleiner geworden. Dit maakt het selecteren van software een stuk makkelijker. Nu is het zaak om meer te weten te komen van de individuele softwarepakketten.

 

De softwareselectie tool

De software selectietool is een vragenselectie die eenvoudig doorlopen kan worden. Je start de software selectietool op de homepage of rechts bovenin op de pagina.

Softwareselectie tool op de homepage

 

Of rechts bovenin op elke andere pagina:

 

Softwareselectie tool op andere pagina's

 

Je begint de Softwareselectie met het kiezen van de software waarnaar je op zoek bent en klik vervolgens op volgende. Daarna doorloop je de vragenselectie om een verfijnd zoekresultaat te krijgen. 

 

Softwareselectie tool voortgangsmeter

 

  • De voortgangsmeter geeft aan hoe ver je bent in de vragenselectie.
  • De "i" tjes geven een uitleg per software functionaliteit.
  • Met de knop resultaten krijg je direct een overzicht van alle software. 

Wanneer je op resultaten hebt geklikt kun je per software product zien in hoeverre dit matcht met de voorkeuren die jij hebt opgegeven.

 

Softwareselectie tool de match

 

 

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Wil jij je bedrijf (verder) digitaliseren en ben je overtuigd van de meerwaarde van software voor je bedrijf? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante kenmerken en software functionaliteiten en vergelijk alle software voor je bedrijf. 

Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

 

 

 

 

 

 

Softwareselectie tool

Hulp nodig?
Vraag dan vrijblijvend software advies aan!

Geef mij advies

Software-advies van SoftwareWatcher

Heb je advies nodig over de beste HRM software? Neem dan nu contact op en wij maken een lijst met de beste software voor jouw organisatie.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Ik wil software advies
Software Watcher's experts
Website laten maken door Dotsimpel