clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Softwareselectie tool

  • event09-06-2020
  • schedule19:00
  • timer2 minuten

Om te bepalen welke software bij je bedrijf past hebben we een uitgebreide softwareselectie tool ontwikkeld die je helemaal gratis kan doorlopen. Met deze selectie tool is het mogelijk om per software functionaliteit aan te geven wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Software functionaliteiten kunnen soms ingewikkeld zijn en daarom wordt er ook per functionaliteit een uitleg gegeven.

De softwareselectie bestaat altijd uit een aantal standaard vragen zoals welke branche van toepassing is of hoeveel medewerkers bij het bedrijf werken. Het is ook altijd mogelijk om de vragenselectie te skippen en rechtstreeks naar de resultaten te gaan. 

Met de softwareselectie kom je erachter welke software echt bij je bedrijf past. En op basis van je voorkeuren is het aanbod ook kleiner geworden. Dit maakt het selecteren van software een stuk makkelijker. Nu is het zaak om meer te weten te komen van de individuele softwarepakketten.

 

De softwareselectie tool

De software selectietool is een vragenselectie die eenvoudig doorlopen kan worden. Je start de software selectietool op de homepage of rechts bovenin op de pagina.

Softwareselectie tool op de homepage

 

Of rechts bovenin op elke andere pagina:

 

Softwareselectie tool op andere pagina's

 

Je begint de Softwareselectie met het kiezen van de software waarnaar je op zoek bent en klik vervolgens op volgende. Daarna doorloop je de vragenselectie om een verfijnd zoekresultaat te krijgen. 

 

Softwareselectie tool voortgangsmeter

 

  • De voortgangsmeter geeft aan hoe ver je bent in de vragenselectie.
  • De "i" tjes geven een uitleg per software functionaliteit.
  • Met de knop resultaten krijg je direct een overzicht van alle software. 

Wanneer je op resultaten hebt geklikt kun je per software product zien in hoeverre dit matcht met de voorkeuren die jij hebt opgegeven.

 

Softwareselectie tool de match

 

 

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Wil jij je bedrijf (verder) digitaliseren en ben je overtuigd van de meerwaarde van software voor je bedrijf? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante kenmerken en software functionaliteiten en vergelijk alle software voor je bedrijf. 

Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.