Bouwportaal
menu
Ik wil software advies
Unique Selling Points
  • Snelle registratie van uren en producten
  • Uitgebreide modules zoals opnames en opleveringen
  • Koppeling met je boekhouding voor financieel inzicht
  • Alles mogelijk via je telefoon of tablet met de Bouwportaal app
Benieuwd of Bouwportaal bij je past? Vraag vrijblijvend advies aan!
  • Persoonlijk advies op maat
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Kom in contact met de beste softwareleveranciers

Bouwportaal alternatieven

Prijzen
Prijsmodellen:
Indicatie kosten vanaf p/m:
€ 45,-
Waarom is dit een indicatie?
Software info

Met de software van Bouwportaal kan jij je projectadministratie snel, simpel en betaalbaar uitvoeren. Geniet van de verschillende modules welke wij aanbieden zoals urenregistratie, productregistratie, financieel inzicht en meer.

Beschrijving

Ontdek of Bouwportaal bij je organisatie past met SoftwareWatcher. Raadpleeg echte reviews van gebruikers en experts en vergelijk alle relevante software functies. Wij geven een overzicht van alle relevante software functies voor jouw bedrijfsprocessen. Bouwportaal beschikt over de volgende modules:

Met SoftwareWatcher ontdek je op welke manier Bouwportaal voor jou tijd bespaart. Door het digitaliseren van jouw organisatie met Bouwportaal verlaag je de kosten en geef je structuur aan jouw organisatie.

Bouwportaal vergelijken en advies

Vergelijk Bouwportaal met andere software voor jouw branche en bedrijfsgrootte. Op basis van softwarefuncties en prijzen vergelijk je snel en eenvoudig of de software geschikt voor je is. SoftwareWatcher biedt een eenvoudige keuzehulp zodat je ook zonder kennis van software zelf de beste software kan kiezen. Heb je wel advies nodig of Bouwportaal bij je organisatie past? De experts van SoftwareWatcher helpen je graag verder en geven advies over je keuze. Wij stellen jou de juiste vragen en checken of de software bij je past. Dit is gratis en zonder verplichtingen. Wil je weten of de software koppelt met andere systemen in je organisatie? In het integraties overzicht van SoftwareWatcher zie je direct of de software koppelt met jouw bestaande systemen. Staat jouw bestaande software niet in het overzicht? Dan zijn er altijd andere oplossingen mogelijk. Neem hiervoor contact op met de software leverancier.

Bouwportaal demo of proefperiode

Wil je een echte impressie krijgen van Bouwportaal? Hiervoor kun je vaak een proefperiode of een software demo aanvragen. Met een proefperiode krijg je voor een aantal dagen toegang tot de software en test je zelf of de software bij je past. Als je een software demo aanvraagt dan geeft de software leverancier zelf uitleg over de software. Tijdens een software demo is het mogelijk om al je vragen over de software te stellen. Hiermee kom je erachter wat de kwaliteit van de software is. Ben je opzoek naar alternatieven voor Bouwportaal? SoftwareWatcher geeft een overzicht van de beste software alternatieven. Hierdoor weet je direct met welke systemen je met elkaar moet vergelijken.

Impressie

Bouwportaal functionaliteiten

i Overheidremove
Chat met medewerkerremove
Chatbotremove
Kennisbankremove
Mail/bericht via websitecheck
i Software democheck
Telefonische helpdeskremove
Bouwportaal integraties
Bekijk hier waarmee je de software kunt koppelen
Schrijf een review
Schrijf een review
Branche
Aantal medewerkers

Bouwportaal review

Totaalscore

0 /5
Geen score
(0)

Heb je Bouwportaal al?

Softwarekopers hebben je hulp nodig! Productreviews helpen anderen om goede beslissingen te nemen.

Schrijf een review!
Bouwportaal - veelgestelde vragen
check Mail/bericht via website
check Software demo i
Website laten maken door Dotsimpel