Wat is een payment service provider
menu
Ik wil software advies
Wat is een payment service provider
  • event 06-05-2020
  • schedule 15:00
  • timer 1 minuut

Wat is een payment service provider

Een Payment Service Provider (PSP) is een bedrijf die online betalingen afhandelt. Dit kunnen onder andere betalingen zijn via iDEAL, PayPal, Bitcoin, AfterPay of automatische incasso. Payment service providers bieden een combinatie van meerdere betaalmethoden aan. Op deze manier hoeft bijvoorbeeld een webwinkel niet voor elke betaalwijze apart een contract en/of implementatie te regelen.

Wat is een payment service provider

Software zoeken, vergelijken en selecteren

Ben je overtuigd van de meerwaarde payment service providers? Ben je benieuwd welke software bij jouw bedrijf past? Of wil je software koppelen om je bedrijf verder te digitaliseren? Klik dan op de knop "payment service providers vergelijken" hieronder en vergelijk alle payment service providers.

Wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte software systeem? Start dan de softwareselectie tool met de “start softwareselectie” knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante payment service providers functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past.

Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op of bel ons, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.

Wat is een payment service provider

Hulp nodig?
Vraag dan vrijblijvend software advies aan!

Geef mij advies

Software-advies van SoftwareWatcher

Heb je advies nodig over de beste HRM software? Neem dan nu contact op en wij maken een lijst met de beste software voor jouw organisatie.

Vrijblijvend en zonder verplichtingen

Ik wil software advies
Software Watcher's experts
Website laten maken door Dotsimpel