Treams | Advies over jouw beste software keus
menu
Ik wil software advies
Unique Selling Points
  • Onze rapporten brengen je de inzichten die je nodig hebt om je team en bedrijf te laten groeien
  • We ontwikkelen super snel en naar de wens van onze klant. Iedere week nieuwe updates
  • We combineren online met offline. We activeren medewerkers o.a. offline om ze in de online tool actief te houden
  • Ons systeem is gericht op de medewerker en het voor hen zo makkelijk mogelijk te maken
  • Iedere organisatie is anders. Vanuit jarenlange ervaring passen we de tool aan op jouw organisatie
Benieuwd of Treams bij je past? Vraag vrijblijvend advies aan!
  • Persoonlijk advies op maat
  • Gratis en zonder verplichtingen
  • Kom in contact met de beste softwareleveranciers

Treams alternatieven

Prijzen
Prijsmodellen:
Indicatie kosten vanaf p/m:
Op aanvraag
Software info

Ondersteund door Treams kunnen medewerkers duidelijke doelen stellen en bereiken, continue feedback krijgen en hun kennis en vaardigheden vergroten. Laat medewerkers groeien! 

We willen dat werknemers elke dag een beetje beter worden. Daarom willen we zo veel mogelijk professionals in staat stellen om continu bezig te zijn met hun groei en ontwikkeling. We doen dat door middel van een online platform. In Treams vind je drie modules:

Doelen
Het stellen van doelen geeft je focus en zorgt voor energie en doorzettingsvermogen en creativiteit. Werken jullie met een kwartaalcyclus, half jaarlijkse cyclus of jaarcyclus? In Treams deel je je doelen op in kleine stukjes, zo maak je het behapbaarder en is het makkelijker én leuker om doelstellingen te behalen. Pas je doelen op ieder moment aan en werk je voortgang bij, zo heb je continu zicht op je eigen groei en ontwikkeling én op die van je medewerkers.

Feedback
Wie kan jou nou beter helpen met je groei en ontwikkeling dan de mensen waar je dag in dag uit mee samen werkt? In Treams kan je één of meerdere vragen stellen. Naast dat je feedback kan vragen van collega's, kan dat ook van externen. Uiteraard helpen wij jou met het stellen van de juiste vraag, zodat je de meest waardevolle feedback terug krijgt en steeds weer een volgende stap kan maken.

Leren en ontwikkelen
Ben jij klaar om door te groeien naar de volgende stap? In deze module stippel je jouw carrièrepad uit en geef je aan wat je gewenste vervolgstap is. Daarnaast vind je in deze module jullie eigen leeromgeving. Hier kunnen medewerkers alle interne en externe trainingen terugvinden en zich daarvoor aanmelden.

Beschrijving

Ontdek of Treams bij je organisatie past met SoftwareWatcher. Raadpleeg echte reviews van gebruikers en experts en vergelijk alle relevante software functies. Wij geven een overzicht van alle relevante software functies voor jouw bedrijfsprocessen. Treams beschikt over de volgende modules:

Met SoftwareWatcher ontdek je op welke manier Treams voor jou tijd bespaart. Door het digitaliseren van jouw organisatie met Treams verlaag je de kosten en geef je structuur aan jouw organisatie.

Treams vergelijken en advies

Vergelijk Treams met andere software voor jouw branche en bedrijfsgrootte. Op basis van softwarefuncties en prijzen vergelijk je snel en eenvoudig of de software geschikt voor je is. SoftwareWatcher biedt een eenvoudige keuzehulp zodat je ook zonder kennis van software zelf de beste software kan kiezen. Heb je wel advies nodig of Treams bij je organisatie past? De experts van SoftwareWatcher helpen je graag verder en geven advies over je keuze. Wij stellen jou de juiste vragen en checken of de software bij je past. Dit is gratis en zonder verplichtingen. Wil je weten of de software koppelt met andere systemen in je organisatie? In het integraties overzicht van SoftwareWatcher zie je direct of de software koppelt met jouw bestaande systemen. Staat jouw bestaande software niet in het overzicht? Dan zijn er altijd andere oplossingen mogelijk. Neem hiervoor contact op met de software leverancier.

Treams demo of proefperiode

Wil je een echte impressie krijgen van Treams? Hiervoor kun je vaak een proefperiode of een software demo aanvragen. Met een proefperiode krijg je voor een aantal dagen toegang tot de software en test je zelf of de software bij je past. Als je een software demo aanvraagt dan geeft de software leverancier zelf uitleg over de software. Tijdens een software demo is het mogelijk om al je vragen over de software te stellen. Hiermee kom je erachter wat de kwaliteit van de software is. Ben je opzoek naar alternatieven voor Treams? SoftwareWatcher geeft een overzicht van de beste software alternatieven. Hierdoor weet je direct met welke systemen je met elkaar moet vergelijken.

Impressie

Treams functionaliteiten

i Overheidcheck
i Software democheck
Treams integraties
Bekijk hier waarmee je de software kunt koppelen
Schrijf een review
Schrijf een review
Branche
Aantal medewerkers

Treams review

Totaalscore

0 /5
Geen score
(0)

Heb je Treams al?

Softwarekopers hebben je hulp nodig! Productreviews helpen anderen om goede beslissingen te nemen.

Schrijf een review!
Treams - veelgestelde vragen
keyboard_arrow_down
check Software demo i
check Overheid i
Website laten maken door Dotsimpel