clear

Waarom SoftwareWatcher

SoftwareWatcher is een onafhankelijk platform om bedrijfssoftware te zoeken, vergelijken en selecteren. Op ons platform brengen wij alle softwareleveranciers samen op één plek. Het doel van SoftwareWatcher is om jou te helpen met het selecteren van de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past en hier vervolgens een keuze tussen te maken. SoftwareWatcher biedt een aantal grote voordelen:

  • Softwareselectie tool
  • SoftwareWatcher beschikt over een uitgebreide vragenselectie die snel en eenvoudig is te doorlopen. Alle software functionaliteiten worden uitgebreid beschreven waardoor je eenvoudig aangeeft wat belangrijk voor je is. Met de softwareselectie tool zorgt SoftwareWatcher ervoor dat je uitkomt bij de bedrijfssoftware dat bij je bedrijf past.

  • Gratis advies van een software expert
  • Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag verder met het selecteren van de beste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen gaan we samen kijken naar jouw huidige situatie, software wensen en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan geven we een onafhankelijk advies welke concrete software oplossingen het best geschikt zijn voor jouw bedrijf. Ook tijdens de selectie procedure fungeren we graag als centraal aanspreekpunt voor al je vragen over software. Het is altijd mogelijk om gratis contact met ons op te nemen en gebruik te maken onze jarenlange expertise op het gebied van bedrijfsprocessen en software oplossingen.

Wat is SAAS?

  • event15-06-2019
  • schedule11:00
  • timer1 minuut

SAAS staat voor "Software As A Service" en dit is een model waarbij een softwarepakket via internet wordt aangeleverd. De software is dus online toegankelijk en wordt aangeboden als een service. In de meeste gevallen gebeurd dit tegen een maandelijkse vergoeding voor een softwareleverancier. Lees hier meer over het selecteren van SAAS oplossingen

Hieronder een opsomming met kenmerken van SaaS oplossingen:

- Overal toegankelijk

De gebruiker heeft via internet 24/7 toegang tot de software.

- Onderhoud en beheer door SaaS aanbieder

De SaaS aanbieder is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en beveiliging van de software. De updates, back ups en beveiliging worden door de SaaS aanbieders geleverd.

- Betaling voor gebruik

De gebruiker hoeft de software niet zelf aan te schaffen, maar betaald voor het gebruik van de software. Je betaalt vaak maandelijks of jaarlijks per gebruiker of per module. Hierdoor is een hoge eenmalige investering vaak niet nodig.

- Geen maatwerk

De software is niet gebouwd voor individuele bedrijven, maar voor alle gebruikers. Het is alleen binnen een bepaalde bandbreedte mogelijk om individuele aanpassingen te doen in de software. Alle gebruikers werken met dezelfde softwareversie. Dus indien er nieuwe software update plaatsvindt, geldt dit voor alle gebruikers.

- Korte implementatietijd

Een ander kenmerk van een SaaS-oplossing is dat het weinig tijd kost om het laten draaien, omdat het voor iedereen direct toegankelijk is. De implementatie kost relatief gezien dan ook veel minder tijd.

 

Wat is SAAS de zeven voordelen van bedrijfssoftware

 

Software selecteren

Wil je graag hulp bij het vinden van geschikte software? Start dan nu de softwareselectie met de "softwareselectie" knop hieronder, selecteer de voor jouw bedrijf relevante software functionaliteiten en vind de software die bij jouw bedrijf past. 

Mocht je er nog niet uitkomen dan kun je ons altijd bellen, wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste bedrijfssoftware voor jouw bedrijf.